Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Willow Poes 4 maanden


Hoipipeloi,

Deze twee vrolijke meisjes zijn Salem en Willow! Dit onafscheidelijke duo verovert harten van mensen en andere katten. Waar Salem is, is Willow en omgekeerd.

Hoewel ze op het eerste zicht niet van elkaar te onderscheiden zijn, is Salem een tikje kleiner met een voller kopje vergeleken met haar zusje Willow, en heeft ze witte haartjes op haar oorschelpje. Op haar beurt is Willow een slank, fijn dametje met haar grote ogen.

Willow is van nature heel nieuwsgierig, ze kijkt graag mee wat er op tv is of als je aan het werk bent achter de computer (en wil ook nog wel eens de muis volgen…), en ze is voor niets en niemand bang. Een nieuw geluid zoals een boormachine? Daar moet ze meer van weten. Ze stuitert vrolijk in het huis met een pluimstok in haar bekje maar kruipt ook gelukzalig tegen je aan om uitgebreid aangehaald te worden. Uit vreugde en enthousiasme wil ze nog wel eens wat liefdesbeetjes geven en je hand vastpakken.

Salem is ietsje gereserveerder en rustiger. Waar zuslief over het toetsenbord durft te stuiteren, ligt Salem vanaf haar kussentje toe te kijken wat je aan het doen bent. Salem mag ook graag met haar zusje of andere katten spelen, uren knuffelen met mensen of juist tegen een van de andere katten aankruipen. Salem is de rust zelve maar zeker geen doetje: spelen en aandacht is natuurlijk wel heel leuk.

Deze twee vrolijkerds zoeken samen hun forever home.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg