Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Abu Kater 6 maanden


Zazu en Abu

Zazu is een zeer levendige en actieve poes die heel graag speelt. Ze heeft een leuk, best ondeugend karakter en valt eigenlijk wel graag op in huis. Het is een geboren entertainer die graag de show steelt. :-) Zazu kan opgepakt worden, maar probeert nog weg te rennen. Als je haar dan kan oppakken, kan ze wel genieten van de aaitjes en zal ze lekker liggen spinnen. Zazu is de grootste vertrouweling voor zusje Abu en trekt haar eigenlijk mee in alle avonturen.

Abu daarentegen is dus nog meer gesloten, maar heeft eigenlijk ook al enorme vorderingen gemaakt. Van een katje dat zich in het begin niet liet zien, is ze gegroeid naar een katje dat "mee draait in het huishouden". Ze is aanwezig, leeft mee, speelt met haar zusjes maar mensen zijn gewoon niet zo haar ding. Abu heeft tijd nodig om zich aan te passen. Als ze die krijgt, zal ze mensen zeker gaan vertrouwen en zich openstellen.

Abu wordt enkel samen geplaatst met Zazu.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg