Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pip Poes 5 maanden


Hier ben ik dan, Pip is mijn naam. 

 

Ik ben hier om een nieuwe start te maken dus over mijn jonge verleden wil ik niet te veel kwijt. Ik werd gevonden door een lieve mevrouw, ze had al snel door dat ik al een hele poos niet meer gegeten had. Jammer genoeg had de mevrouw zelf al te veel poesjes, maar geen nood, nu ben ik een warm gastgezinnetje waar ik kan rondcrossen met een reuze kater. Ik speel heel erg graag met mijn poezenvriend. Het liefste van al voetballen we de hele namiddag door. Maar grote mensen kunnen me zeker bekoren. Oppakken vind ik niet fijn, laat me maar met mijn pootjes op de grond. Maar tegen knuffels zeg ik geen nee! Zeker zo op mijn buikje, daar geniet ik van. Als ik moe gespeeld ben en ik een goede dag heb, durf ik al eens mee op zetel dichtbij mijn mensen in slaap vallen. 

Nu ben ik klaar om opzoek te gaan naar mijn echte thuis. Daar mag al een andere poezenvriend zijn, een speelkameraadje, maar kan ook mijn plan alleen trekken. Maar toch hé, alleen is maar alleen.

 

Hebben jullie zin in een beetje extra speels leven in jullie thuis?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg