Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Pepper Kater 1 jaar


Hallo ik ben Pepper
Ik ben een jonge speelse, soms pittige ( zoals mijn naam al aangeeft) puber van 6 maanden. Ik ben dol op andere katten en een speelse lieve huisgenoot is daarom voor mij echt een must! Ik hou ervan om samen door het huis te hollen en spelen met de mooiste acrobatische trucjes als gevolg. Daarna ga ik graag samen knuffelen op de krabpaal of zetel. Als echte katjes kat ben ik dus niet zo graag alleen en kijk ik op naar mijn opvang broertjes. Ik moet nog een beetje leren hoe je dat hele huisdier ding doet. Het deurtje van mijn hart staat wel op een kiertje want ik ben er heel nieuwsgierig naar als ik zie dat mijn broertjes liggen te spinnen op schoot bij mijn opvangmama. Ik kom er soms dan bijliggen en vindt dit super gezellig. Toch ben ik ook nog wel een beetje bang van jullie mensen, dus ik heb nog een beetje tijd nodig, maar ik weet dat dit met wat liefde en geduld goed gaat komen. Zeker als jullie mij iets lekkers aanbieden dan ben ik er als de kippen bij, want mijn neusje pikt al die lekkere geuren direct op. Als ik ergens van schrik ben ik wel eventjes bang en dan durf ik wel eens verstoppertje te spelen met mijn opvangmama. Ik ben er heel goed in (hihi), maar als ze mij dan gevonden heeft laat ik mij met een bang hartje wel oppakken en kom ik wel tot rust van rustige zachte aaitjes op mijn hoofdje. Ik hoop snel een gouden mandje te kunnen vinden waar ik mezelf helemaal kan ontplooien tot de prachtige kat die ik ben. Hopelijk tot snel.

liefs Pepper

Pepper houdt heel erg van de aanwezigheid van andere katjes, daarom plaatsen we hem enkel bij een ander speels katje!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg