Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Debbie Poes 2 jaar


Ik ben Debbie, samen met mijn broertjes en met mijn zussie Dolly logeren wij sinds een aantal weekjes bij een gastgezin totdat wij groot genoeg zijn om te verhuizen naar ons forever home. Onze opvangmama vind het nu tijd dat wij op zoek mogen gaan hierna. Wij kwamen hier toen we pas 2 weekjes oud waren omdat onze mama de zorg voor ons niet zo serieus nam. Gelukkig konden we hier terecht. Het is hier reuze gezellig met alle andere katten, de hond Doenja en de wandelende 'steen' Sagera ( schildpad). Langzamerhand beginnen wij hun gebruiksaanwijzingen te snappen... Spriet mag je niet van achteren bespringen, bij Doenja moet je niet aan haar etensbak ruiken als ze eet en Sagera vind het niet fijn als we in haar poten bijten ( hoe zachtjes ook). En niet te vergeten Moppie en Missy zijn hier ook nog in de opvang. Zij leren ons alles wat hier aan huisregels te leren is. We zijn een heel actief stel met zijn allen en ik ben dus veel actie gewent. Ik vind het dus ook niet zo gezellig als mijn mensen hele dagen van huis zijn want ik word graag betrokken bij de alle huishoudelijke klusjes. Ook had ik graag naar een huisje waar genoeg ruimte is zodat we ook een circuit kunnen maken van de stoelen, bank, klimpalen en wat er nog meer aan obstakels zijn. Ik zeg we want ik blijf graag samen met mijn broer Donny. We zijn saampjes echt 2 handen op een buik, in een mandje zeg maar. Als we saampjes in een mandje liggen heb je grote zwarte bol want we hebben ieder maar een stuk of 10 witte haartjes. Een tuin of balkon zou super zijn maar dan wel in goed afgesloten tuin of ren want mijn opvangmama is bang dat ik te veel op mijn mama lijk en de wijde wereld in trek. Heb jij dat super plekje voor ons?

Debbie wordt enkel samen met haar broertje Donny geplaatst!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg