Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ghost Poes 14 weken


Ik ben Ghost. Een volledig zwart katje, maar breng geen ongeluk hoor! Ik ben heel lief en wil graag aandacht van je. Soms ben ik nog wel een beetje onhandig en spring ik eens naast de zetel of hang ik vast met men nagels. Maar ik ben nog klein en moet alles nog leren inschatten he. Het gebeurd dus wel is dat ik op je benen wil komen liggen maar per ongeluk mijn nagels ben vergeten in te trekken (sorry dan). maar ik wil het daarna wel goed maken om te komen knuffelen hoor. Ik volg graag zodanig dat ik overal wel is geweest ben en overal aandacht kan vragen. Alleen moet je dan zeker goed opletten dat je niet over me struikelt of dat ik niet tussen de deur zit (vooral nachts) want ja ik ben een donkere kat dus soms wat lastiger om te zien dat ik je ben gevolgd.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg