Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Figaro Kater 2 jaar


Wij zijn twee onafscheidelijke broertjes! Een unieke tweeling met elk zijn eigen originele vlekjes en streepjes!
Ik ben Figaro, de aangewezen woordvoerder van ons twee. Is heel democratisch gegaan, toen men vroeg wie wilde babbelen. 'Ikke niet', zei Foxtrot, 'ik ben aan het huppelen en danspasjes aan het oefenen, ik sla over.'
Dus tja. Ikke dan maar.
Wij zijn twee guitige kleuters met elk zijn eigen karaktertje. Foxtrot nog wat verlegen, ik zo'n open boek. Dol op jullie zachte handen die zo lekker langs mijn wangetje strijken, mijn buikje kriebelen en mijn rug masseren. Daar mag je me 's nachts voor wakker maken, plus is dat ook het eerste wat je moet doen als je thuiskomt na een lange uitputtende werkdag. Werkt helend, zo'n zachte kattenkop kroelend langs je benen. Mijn broer bekijkt het dan van een afstandje. Hij laat zich wel eens strelen, maar denkt eerder: 'Geef mij gewoon een bal en laat me rennen man.' Ook goed.
Samen maken we er elke dag een klein feestje van en jij mag op de eerste rij zitten, genietend van het spektakel. Lekker klauteren, voetballen, pluimpjes de lucht in slingeren. Jij mag ook meedoen hoor, moet je wel op je buik liggen, want als je springt staat dat wat raar.
Wij vullen elkaar aan, steunen en leunen op elkaar en zijn volkomen op elkaar ingespeeld. Dubbele plaatsing is dubbel plezier, nietwaar? Nou dan! Wij hebben er er alvast zin in en kijken halsreikend uit naar ons nieuwe avontuur samen met jou. Komt helemaal goed.
Tot straks of zo?
Liefs van mij en een zwaaipootje van Foxtrot ( 4 maanden oud) x

Figaro wordt enkel samengeplaatst met zijn broertje Foxtrot!

Kan een afbeelding zijn van kat, hond en de tekst 'FOXTROT FIGARO'


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg