Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Rémy Kater 6 maanden


Hallo, ik ben Rémy!
 
Ik ben fluffy en prachtig, al zeg ik het zelf. Ik ben een echte kattenkat, of ze mij nou leuk vinden of niet. Ik wandel er direct nieuwsgierig naar toe en voel mij meteen thuis tussen al die vriendjes. Mensen en hun handen zijn daarentegen nog een beetje eng. Als je mij rustig en geduldig benaderd zal ik zeker vertrouwen in je krijgen en mag je me aaien. Grote kans dat de buren komen klagen over geluidsoverlast, zo hard kan ik spinnen! Ook als je me borstelt kan ik daar intens van genieten. Ik ben een rustige kat die heel graag achter een laserpen aanjaagt of jouw andere katten bezig houdt.
 
Ben jij hét baasje voor mij? Heb je geduld om mij vertrouwen in je te laten krijgen, heb je andere katten voor mij om mee te spelen en vindt je het niet erg om mijn mooie lange haren in model te houden? Toppie! Vul gauw een formuliertje in en dan zie ik je snel.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg