Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Snoesje Poes 5 maanden


Hoi!

Ik ben Snoes. Ik ben een spring in 't veld, een actief meisje. Ook wel een beetje een zenuwachtig meisje. Heen en weer spelen, met vanalles en nog wat, hier eens gaan snuffelen, daar eens gaan kijken. Nou, nu ik in een lekker warm gezinshuis zit, heb ik gelukkig geleerd dat ik ook lekker tot rust mag komen. Ergens op de krabpaal liggen of op een dekentje, waauw, wat doet het deugd dat ik dat nu kan. En ik zie dat het mijn opvangmama ook deugd doet om me zo te zien 😉

Ik word graag geaaid, en als ik je aandacht wil, dan kom ik die zeker vragen. Met kleine miauwkes kom ik je opzoeken en strijk ik langs je af. Oh ja, dan kan ik ook lekker hard spinnen. Is het al duidelijk dat ik een kleine lieverd ben? Ik word wel niet graag opgepakt, nee, brrrr, blijf ik eng vinden. Dan spartel ik me vrij en krijs ik het lichtjes uit. 

Ik heb wel graag anderen om me heen, soortgenoten, vind ik wel heel leuk dat er hier nog 2 groteren rondlopen die mij wel aanvaarden en waar ik mij aan kan optrekken. Ik speel ook wel eens met hen. Zij mogen wel buiten, ik hier nog niet, vind ik wel jammer, want dat lijkt me zó leuk.

Zo, dat is een beetje mijn verhaal. Wil je me beter leren kennen? Nou, kom maar af, graag zelfs ! Euhm, wel eerst even doen wat je moet doen hé...kattenbemiddeling...afspraak maken met mijn opvangmama...je weet het wel hé. Tot snel! Doei!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg