Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Wifi Kater 1 jaar


Hallo ik ben Wifi en ik bereik ieders hart meteen. Ik ben een lief kitten, heel aanhankelijk en vol energie. Ik hou van alles wat beweegt. Bovenal hou ik van mensen.

Over het verleden kan ik niet veel vertellen want er was geen netwerk waar ik permanent opgenomen werd. Ik liep verloren want mijn GPS had geen verbinding. Dus in the middle of no where aan de rand van een bos in Pelt liep ik op de eerste mensen die ik kon vinden. Die namen me mee en belde de mensen van zwerfkat in nood.

Toen begon de grote reis voor me. Bij mijn pleegmama heb ik het wel super naar m'n zin: ik kreeg de nodige zorgen, kon mijn hongerig buikje lekker rond eten en naar hartelust spelen met de kindjes en kattenvriendjes.

Corona heeft maar weer eens voor extra vakantie gezorgd dus er is altijd iemand om mij heen. Eigenlijk vind ik die drukte prima, zelfs de stofzuiger krijgt me niet klein. Ik hou van springen, rennen, balletjes, knuffels en kattenkruid. Verder ben ik een baasje die wel kan duidelijk maken wat ie nodig heeft.

Mijn pleegmama zei me dat ik klaar was voor mijn echte familie. Ik mag een wenslijst maken, wel hier komt ie dan “ heb me lief en laat me nooit meer gaan, zorg voor me, speel met me heel heel veel want daar hou ik van. Dus heb je tijd, ruimte en veel speeltjes dan ben ik de kitten van je dromen.

Hopelijk maakte ik connectie met je hart

Vele groetjes van je hartendief

WiFi


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg