Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ginger Kater 7 maanden


Deze kleuter liep tussen een groep zwerfkatten. Ginger kreeg eten van een lieve meneer, maar hij viel meteen op. Er was iets helemaal mis met dit mannetje...
Hij kon niet goed op zijn voorste pootje lopen, deze klapte dubbel en liep vervolgens op zijn elle boog. Hmm... daar zat een stevige breuk!
De meneer besloot hulp te zoeken, Ginger moest absoluut medische hulp krijgen.
Zogezegd zo gedaan, hij kwam bij ons binnen. Jammer genoeg bleek de breuk te oud te zijn om te herstellen. Zijn poot werd tot aan zijn schouder weggenomen. Dat was voor hem een hele opluchting want met de pijnstilling kon hij weer volop genieten van de aaikes. Die aaikes dat was op vraag want hij kreeg bench rust. 
 
Wat een lieverd is dat! Beetje argwanend, maar zijn hart stond al snel open voor ons mensen. Dus het was tijd om te verhuizen naar een ander pleeggezin want daar hadden ze iemand die hetzelfde had meegemaakt en Ginger al Gauw wilde helpen revalideren.
Jullie kennen hem vast nog van Vorige post hij heet Noedels. 
 
Moeten jullie wat weten Noedels eh, heeft ondertussen een echte bff erbij hij heet Aiki. In drie minuten was de kennismaking een feit en mocht ik rustig wennen. Mijn pleeg mama zei me dat ik alle tijd kreeg dus van mij nog geen wenslijstje want ik heb hier alle balletjes die mijn hartje kan begeren. 

Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg