Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Linde valt onder onze aids positieve katten. Linde heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Linde op afstand adopteren.

Linde Poes 3 jaar


Deze morgen kwam er een kerstmeisje bij ons haar intrek nemen. Onze Linde ❤
Haar leven hing aan een zijden draadje...
Een organisatie uit de regio Brussel kreeg een oproep van een zwerfpoes die iets mankeerde. Haar staart was verlamd en ze wilde zo graag bij de mensen naar binnen.
De organisatie nam haar mee naar de dierenarts en daar werd vastgesteld dat haar blaas verlamd was. Ook werd ze positief op kattenaids getest.... Maar Linde toch!
Deze kleinschalige opvang kon haar niet opvangen, dus zijn ze als een gek gaan rondbellen in de weken die volgden. Er hing haar een euthanasiespuit boven haar mooie hoofdje, omdat niemand haar kon opvangen en de dierenarts ook met handen en voeten gebonden was.
De afgelopen drie weken verbleef ze in de dierenartspraktijk, wachtend op dat ene telefoontje dat ze gered was...
Wij waren nog haar enige strohalm. We besloten ja te zeggen, wat een luid gejuich opleverde.
De dierenarts verzorgde haar weken zelf en ze mocht ook vaak even loslopen in de praktijk, maar de arts zei ons dat wij letterlijk haar leven hebben gered, want ze kon niet in de praktijk blijven.
Met een brok in onze keel wisten we dat we de juiste keuze hadden genomen. Kom maar lieve meid ❤
Linde mocht vanmorgen bij ons binnenkomen, in Tongeren. Ze heeft nog een bloot kontje van de staartamputatie, maar dat deert haar niet. Voorzichtig ging ze al op onderzoek uit, ook al vond ze Tijl een opdringerig typje 😉
Wij zullen nu haar blaas tweemaal daags leegmaken en ook de darmen stimuleren. We hebben tenslotte meer blaaskatjes in de opvang zoals Emily die 1 deur verder zit. Komt goed uit, Emily wil vast wel een zalfje en wat natte doekjes schenken aan Linde ❤
Welkom kerstmeisje, we gaan samen jouw kerstpakket uitpakken als je eraan toe bent, goed? Op naar een nieuwe toekomst!

ps we willen de dierenarts bedanken voor de goede zorgen, want niet elke dierenarts neemt de opvang drie weken lang op haar/zijn schouders.


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg