Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bo Poes 2 jaar


Ik ga meteen to the point komen, is beter denk ik.
Kent iemand Bob Ross? Die schilder met die zachte stem die zo heel lief fluistert en praat terwijl ie bergen tekent, wolken, water en bomen en zo? Nou, die zoek ik!
Je hoeft van mij niet te schilderen, je mag ook pottenbakken of breien. Het gaat mij om die stem, zo'n zachte helende stem. Daar word ik vrolijk van. Daar krijg ik zelfvertrouwen van, heb ik nodig.
Pas op, ik heb al vorderingen gemaakt, maar dat is een proces, net als schilderen.. We willen het ideale plaatje in ons hoofd meteen op papier zien. Maar dat gaat niet. In mijn hoofd zou ik ook meteen jullie mensen vertrouwen, maar dat is een proces. Je moet leren toelaten, durven, fouten maken om te kunnen doorgaan. Het is een ontwikkeling van vallen en opstaan, het ontdekken van nieuwe dingen en dat kan best eng zijn. Ik maak hele grote stappen, zo heb ik al veel meer vertrouwen in jullie mensen en ben ik een heel moedig meisje! Ook als de grote woef langs me loopt blijf ik gewoon zitten want ondertussen weer ik dat ie me niets doet. Mensenhanden vind ik nog wat eng dus daar heb ik zeker nog tijd in nodig. Mijn vertrouwen groeit elke dag, als ik jouw zachte zalvende stem hoor... Helpt allemaal!
Ik zou graag mijn proces met jou verder zetten, grote kinderen geen bezwaar, een andere kat en hond ook geen bezwaar. Maar die laatste 2 moet niet de baas willen spelen, want dan stop ik met schilderen.
Nou, ik ben een lief en mooi meisje van 1,5 jaartje jong. Ik ga het nog ver schoppen, zeker weten. Wel met jou, enkel met jou...
Een zwaai, zwaai en handkusje van mij, Bo


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg