Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Marijs valt onder onze aids positieve katten. Marijs heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Marijs op afstand adopteren.

Marijs Poes 14 jaar


En ons volgende zieke snoetje
We zijn nog steeds actief in Genk om een mamapoes te vangen, maar in de tussentijd passeren er nogal wat zwerfkatjes. En ja, dus ook zieke dieren. Wegkijken kunnen we niet en we luisteren naar de verhalen van de bewoners van de wijk.
Marijs liep al minstens 10 jaar door de straten te drentelen. Ze kreeg her en der een hapje eten van buurtbewoners, en ook had ze een eigen isomobox waar ze in kon schuilen.
Echter...de laatste tijd kwam ze niet meer uit haar box. Ze was ziekjes en moe, heel moe. Je zag aan haar oogjes dat ze het zwerversbestaan beu was. Ooit zou ze aangereden zijn met als gevolg: een gebroken pootje. Dit pootje is nooit goed geheeld.
We besloten dat haar zwerversbestaan nu maar eens moest stoppen, het was genoeg geweest. Kom maar met ons mee, dan besparen we je nog een koude nacht.
Haar droevige oogjes spreken boekdelen. Ze is bang, maar toch knijpt ze haar oogjes toe als we naar haar kijken. Ze vindt het toch wel goed zo...
We denken dat ze last heeft van haar bekje, dus na het weekend op bezoek bij onze dierenarts!


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg