Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Batman Kater


Hoi ik ben Batman , neen niet de Batman van de tv en van de films maar gewoon de Batman die lekker wil spelen en eten. .Ik hou van knuffelen en kan rustig een tijdje in je armen liggen maar pas op als het etenstijd is dan gaat eten voor het knuffelen. Want eten...daar hou ik wel erg veel van. Mijn opvangmama zorgt geweldig voor me en uiteraard ook voor mijn broertjes. Helaas is mijn mama April nog wat schuw maar ook daar is de opvangmama mee in de weer hoor zodat ze ook wat meer aan de mensen gewoon geraakt zodat ze later ook op zoek kan naar een eigen plekje.

Zoek jij het mooiste katertje van de hele wereld? Wacht dan niet langer en vul het adoptieformulier in . Kunnen we binnenkort misschien samen knuffelen.

Liefs Batman

Batman, kan het heel goed vinden met zijn broertjes Max en Boris. Als hij met een van hen zou kunnen vertrekken zou hij heel blij zijn ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg