Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Raion Kater


.Hoi,

Word jij ook helemaal blij van het geluid van een spinnend katje? Domme vraag, iedereen wordt daar toch blij van! Maar dan ga je helemaal blij worden van mij, want ik spin eigenlijk altijd! Mijn naam is Raion, dat is Japans voor leeuw, maar ik ben echt een leeuw met een peperkoeken hartje. Ik ben namelijk erg lief en aanhankelijk en liefst constant bij jou in de buurt. En ja, dan draait mijn spinmotortje overuren. Wanneer je me knuffelt, met me praat, ik speel, eet of zelfs slaap; er komt steevast een tevreden geronk uit mijn keeltje. Waar ik het meeste van hou is aandacht; ik vind het zalig om op je borst te komen liggen en je kusjes op je neus te geven terwijl jij mijn vachtje aait. Al speel ik als kitten natuurlijk ook enorm graag, mijn opvangmama is zo al ettelijke balpennen kwijtgeraakt omdat dat mijn favoriete speelgoed is - op de staart van mijn zusjes en de andere katten hier in huis na dan. Mijn bijzonderste hobby is dat ik graag help in de keuken, ik vind het namelijk ontzettend fascinerend om mijn opvangmama te zien koken en zou haar ook graag helpen om het op te eten maar dat lukt -ondanks mijn lieve oogjes- nooit. Kan jij dus wel wat gezellig gespin in huis gebruiken? Vul dan het adoptieformulier in en misschien tot gauw!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg