Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ava valt onder onze aids positieve katten. Ava heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Ava op afstand adopteren.

Ava Poes 2 jaar


Hallo allemaal, ik ben Ava
Sinds begin mei verblijf ik in een gastgezin van zwerfkat in nood. En dat is maar goed ook want mij hing een heel andere toekomst boven het hoofd, namelijk geen! Ik werd gevangen tijdens een vangactie voor zwerfkatjes. Maar uit mijn bloedonderzoek bleek ik fiv positief te zijn. Ze wilde mij laten inslapen maar de dierenarts waar ik op dat moment verbleef dacht daar anders over en benaderde Zwerfkat in nood. Gelukkig was er een plekje vrij voor mij. Oef, dat was op het nippertje. Door al die drama was ik behoorlijk bang en trok me een tijdje terug maar nu durf ik al heel wat meer dan in het begin. Ik ben nu ook echt heel blij om om mijn opvangmama te zien, want ze brengt me vele lekkere hapjes en snoepjes. Zij noemt het "werken aan socialisatie". Nou laat ons maar werken dan, snackje a volonté pour moi ♥
Nu weet je alvast dat ik een snoepkont ben. Wat ik ook heel leuk vind is klimmen en hoog liggen. Ik observeer graag. Soms als je niet in de gaten hebt dat ik er ben tik ik je wel eens aan op je hoofd of schouder, wat een lef heb ik hè. Meer contact durf ik nog niet aan maar ik vind jou wel heel interessant en ik ben ontzettend nieuwsgierig naar hoe jullie mensen zo tikken.
Ik sta open voor een nieuw avontuur, gaan we dat samen aan?
Tot snel! Oh ja, wel snoepjes meenemen hè, dat maakt direct een goede indruk op mij ^_^
Veel liefs, Ava


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg