Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ava valt onder onze aids positieve katten. Ava heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Ava op afstand adopteren.

Ava Poes 2 jaar


Gered van de euthanasiespuit
Op het nippertje...
Deze timide jongedame Ava, werd een paar dagen geleden bij een dierenarts in Vosselaar binnengebracht. Ze was een zwerver die gesteriliseerd zou worden en terug mocht naar de oude woonplek.
Maar! Toen werd er een aidstest gedaan en ja... ze was positief getest. Zo'n positief streepje zou dramatische gevolgen hebben voor Ava. Ze mocht niet meer mee met de melder, ze stond op voor de euthanasie.
De dierenartsassistente had er het hart van in, en besloot overal rond te bellen voor opvang, maar het werd overal een neen.
Wij zitten bomvol wat betreft opvang aids-positieve katten, maar een spoedgeval? Een mooie meid die anders vandaag zou zijn ingeslapen? Die konden we niet aan haar lot overlaten.
Onze veldwerker is vervolgens helemaal naar Vosselaar gaan rijden, want dat was nou niet echt naast de deur. Een enkeltje was al 1 1/2 uur rijden.
Maar ze is nu bij ons, onze Ava. Mooie lieve Ava ❤
Ze is nog erg onder de indruk van alles, maakt zich klein, wil liever niet gezien worden.
Je hebt wat meegemaakt jij meisje, zucht.
Maar nu ben je veilig, er gaat niks engs gebeuren en als jij je wil verstoppen? Dan doe je dat gewoon, alles op z'n tijd. Welkom Ava ❤


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg