Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ollie Kater 7 maanden


Hoi, mijn naam is Ollie en ik mag op zoek naar een nieuwe plek!

Toen ik net in de opvang kwam, hebben ze mijn oogje moeten verwijderen. Maar goed ook, want dat deed reuze pijn! Nu ben ik net een echte piraat, zo noemt mijn opvangmama mij dan ook. Ik heb niet alleen stoere looks, ik ben ook nog eens een knuffel kampioen!
We rennen en klimmen hier de hele dag door en na een korte rustperiode ben ik als eerste weer van de partij voor een robbertje stoeien. Met de katten wel te verstaan, niet met de hond. We zijn momenteel met 10 katten, dus keuze genoeg.
In de buitenren kan ik ontzettend genieten van het zonnetje op mijn snuit en de wind door mijn vacht. Een goed afgezette tuin waar in niet uit kan ontsnappen tijdens het verstoppertje spelen of racen zou dan ook helemaal super zijn!
Ik zou graag met een van mijn broertjes, Flipje, Binky of Ernie, verhuizen, want ik heb echt een speelkameraadje nodig. Maar heb jij al een jonge, speelse gast in huis, is dat ook helemaal prima.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg