Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Flipje Kater 1 jaar


.Hallo, mijn naam is Flipje.

Ik ben een stoere piraat, alleen ben ik mijn ooglapje kwijtgeraakt tijdens het spelen met mijn broertjes. Dat vind ik namelijk helemaal leuk, krijgertje spelen op de klimpalen en de trap met de andere katten.
Mensen vind ik maar eng. Ik doe mijn best en kijk vol belangstelling toe hoe mijn broertjes op hun rug gaan liggen voor aaitjes en dan hun spinmotor aanzetten, maar van op gepaste afstand. Wat niet is, kan nog komen, maar geef me alsjeblieft de tijd en laat me op mijn eigen tempo ontdekken dat jullie tweebeners niet zo eng zijn.
Onverwachten geluiden en bewegingen, daar schrik ik van. Kleine kindjes zijn dan ook geen goed idee.
In de buitenren kan ik ontzettend genieten van het zonnetje op mijn snuit en de wind door mijn vacht. Een goed afgezette tuin waar in niet uit kan ontsnappen tijdens het verstoppertje spelen of racen zou dan ook helemaal super zijn!
Ik zou graag met een van mijn broertjes, Binky, Ollie of Ernie, verhuizen, want ik heb echt een speelkameraadje nodig. Maar heb jij al een jonge, speelse gast in huis, is dat ook helemaal prima. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg