Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mick Kater 5 jaar


Ik,  Mick,  liep op een camping rond met flinke wonden dus ik moest hulp hebben en zo gebeurde. Ik vond het in het begin maar spannend en keek de kat uit de boom. Zoals mijn wonden genazen, zo kreeg ik ook vertrouwen in mens en dier. Ik bloeide helemaal open. Ze zeggen dat ik een goedaardige dikzak ben. (Echt wel!). Ik speel met iedereen en heb samen met de andere poesjes mijn ren momentjes. Verder ben ik erg lui, noem het maar relaxed. Als ik ergens lig of zit dan wil ik het liefst uren geknuffeld worden en dan stop ik mijn kwijlmond in je gezicht of oor🙈. Ik vertel graag hele verhalen . En dat kan ik lang vol houden. Een uur voor etenstijd maak ik je vocaal al duidelijk dat ik honger heb, zolang totdat ik mijn eten heb. Ik heb graag meerdere maatjes omdat ik sociaal aangelegd ben. Niet te veel kabaal in huis want ik blijf graag relaxed. Kids moet kunnen, ik bijt en krab niet. Wil je mijn bolletjes trui komen bewonderen dan kan, graag wel wat lekkers meenemen want ik ben een echte snoeperd.
Hopelijk zien we ons snel!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg