Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joy Poes 1 jaar


Mooie zwarte parel , leeftijd 1 jaar en wat maandjes, op zoek naar een warme thuis. Ik ben mama van 3 schattige kleintjes die ondertussen samen en nieuwe thuis vonden en zo'n fijn plekje wil ik nu ook graag voor mezelf.

Graag een huisje waar ik “the queen of the house” kan en mag zijn. Geen andere poezelige vriendjes nodig, daar hou ik niet zo van en ga ik ruzie mee maken. Waar ik wel van hou… mensen groot en klein. Ben geen schootkatje maar ik hou wel van knuffels geven en krijgen en wandelingetjes door het huis op jouw arm. Dan krijg je kopstootjes van mij uit dankbaarheid. Lief he !

Voor de rest ben ik gemakkelijk in de omgang en heb ik niet zo heel veel nodig. Een fijne krabpaal om op te slapen, hier en daar een leuk mandje voor een powernap, heel veel lekker eten en oh ja geef me gerust ook wat leuk speelgoed. Ik ben nog een jonge mama en heb geregeld een speelse bui en dan ga ik door tunnels rennen , die eigenlijk voor mijn kindjes waren, balletjes of muisjes van de trap meppen… leuke knuffels ga ik ook overal zoeken en sleur ik overal mee rond. Ik ben met andere woorden gewoon een plezier om in huis te hebben !

Een buitenren of afgesloten veranda lijkt me ook wel iets. Daar kan ik dan een frisse neus gaan halen want … je moet wel goed opletten als ik in de buurt kom van de buitendeur… Ik durf namelijk buitenglippen… en dat is natuurlijk met zo'n sociaal geval als ik gevaarlijk. Ik ga waarschijnlijk met iedereen socializen, kopjes geven en meelopen. Dus heb jij ogen overal om een oogje in het zeil te houden ? Dan moet je misschien zo'n formuliertje invullen om te gaan daten.

Wat denk je…swipe naar rechts ? 

Groetjes en een kopstoot

Joy


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg