Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Joy Poes 3 jaar

>

Joy het kattencafé katje
Jazeker, ik logeer tijdelijk in kattencafé Kat op schoot. Beetje leuk doen met de klantjes en de kindjes.
Met mij moet je trouwens opletten, ik vind iedereen leuk. Ken je dat? Dat je naar buiten loopt en die boodschappentas wel erg zwaar weegt? Ik zou er maar in kijken. Ik ga zo met je mee 🙂 Nu, ik snap wel dat alle bezoek mij lief vindt en mij zo ongezien wil meesmokkelen, maar ze houden dat hier in de smiezen, zou het niet durven proberen!
Het is ook sterker dan mezelf. Zie de wereld altijd van de onschuldige kant, het leven moet je volledig omarmen, zelfs letterlijk. Ze vinden me hier allemaal een coole meid.
Heb jij trouwens kleine kindjes? Kan ik altijd van pas komen, ik sleep graag met knuffels. Wanneer jouw peuter onbedaarlijk blijft huilen, omdat meneer Beer weer eens foetsie is? Schakel mij, Joy Sherlock in, dan zal ik eens gaan speuren. Vervolgens neem ik meneer Beer zachtjes in mijn bek en breng deze snel terug bij de rechtmatige eigenaar! Kleine kans dat ik deze zelf heb versleept natuurlijk, maar ja, peuter kan niks zeggen, altijd handig 🙂
Ik ben een hele lieve sportieve meid, maar doe soms alsof ik moe in de beentjes ben. Dan ben ik zooo zielig, en wil ik gedragen worden. Werkt altijd. Gezellig op de arm wandelen en ondertussen deel ik kusjes en kopstootjes uit. Ik ben trouwens erg intelligent, ik weet hoe ik stiekem de keuken in kan duiken, zodat ze me de hele tijd weer moeten terug dragen, erg amusant spelletje.
Ben nog een jong ding, spelen doe ik naar hartenlust, klimmen in de hoogste toren, wandelen op de mezzanine en niet in de tent maar OP de tent een dutje doen.
Ik wil daten! Kom je wat drinken in het kattencafé in Tongeren? Lijkt me leuk, samen een babbeltje doen of wat wandelen. Daarna ga ik wel die grote tas in, dan wil ik mee ❤
Tot snel, lieve kusjes van mij, Joy, 1 jaar x


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg