Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Milky Poes 14 weken


Er zijn zo van die katjes die meteen in de smaak vallen bij iedereen: ze vinden alles en iedereen leuk, durven alles, deinzen nergens voor terug. Oppakken? Knuffelen? Oh ja, kom maar hoor!
Nou, ik ga eerlijk zijn: ik ben niet zo. Nee, ik vind het gewoon allemaal nog wat eng. Ik heb echt meer tijd nodig om aan jullie grote mensen te wennen. Ik vergelijk mezelf met een topchocolaatje. Want om écht iets lekkers te maken met chocolade, moet je je tijd nemen. De grote chocolatiers hebben er zelfs een naam voor: chocolade tempurreren. Dat betekent dat je ‘m heel langzaamaan moet laten smelten en dat moet je dus met mij ook doen. Als je voorzichtig bent, mag je me tijdens het eten wel even aaien. Dat heb ik wel al leren waarderen!
Langs de andere kant ben ik wel een echte speelvogel; met mijn zusjes en broertje ga ik he-le-maal los, vind ik helemaal (choco)toff 😊 Daarom vertrek ik hier enkel met een van hen. Heb jij dus speelgoed in overvloed en liefde en geduld in de aanbieding? Laat je dan zeker even horen.
Mijn naam is Milky, trouwens, maar we leren elkaar nog wel rustig kennen. Baby steps, toch?
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg