Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jaffa Poes 14 weken


JAFFAFAAAA! Hiiiieeeerrr ben ik dan! De vreemde eend in de bijt of beter de vreemde cake in de koekenkast! Mijn hele familie werd gezegend met mooie zwart- en/of chocoladebruine kleurtjes en ik dacht: nou doei, ik wil liever op een zebracakeje lijken. En zo kom ik aan mijn supercoole naam: JAFFA! Ken je toch? Met die gestreepte glazuur, jezus, hemels lekker!
Goed, ik kom meteen ter zake (zo ben ik wel; heb je graag of niet): heb jij voor mij een plek met veel ruimte, speelgoed, lekkere hapjes en af en toe een knuffeltje? Kom dan even langs in de koekjesrayon en neem me mee naar huis! Net zoals mijn broertje en zusjes zal ook ik nog even tijd nodig hebben. Niet te veel hoor, maar het zit toch een beetje in de familie. Ik vertrek net zoals hen ook enkel met eentje van hen. We zijn niet kieskeurig hoor, kunnen allemaal met elkaar overweg!

 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg