Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dushi Poes 14 weken

>

.Hoi, Dushi hier …

Ik ben een mooi klein poesje, sprekend mij mama Demi en wil later als ik groot ben, net zoals zij worden.
Maar dan heb ik nog wel wat werk te doen, want ik ben nog niet zo dapper als dat zij is. Volgens mijn opvangmama ben ik wel heel goed op weg.
Zo bang als ik bij haar binnen kwam, zo blij ben ik nu als ik haar zie. Ze kan heerlijk aaien maar het heeft even geduurd voordat ik bij haar op schoot sprong. Ik geef haar dan net zo’n poetsbeurt als de rest. Hoeft zij zich niet druk te maken over de gasprijzen, ik hou haar wel schoon …

Er loopt hier nog een poes rond, die woont hier, en die vind ik wel heel interessant. Die heeft een enorme staart met lange haren en daar steek ik mijn neus graag in. Vindt ze niet leuk … maar ik blijf ’t lekker toch doen.

Ik slaap en speel graag met mijn broers, zusje en mama maar als ik een favoriet mag aanwijzen, dan is dat toch echt Daantje. We zetten samen lekker de boel op stelten, met ons is het nooit saai. Als we wakker zijn, rennen we rond, trap op, trap af, met een balletje of met een muis, het maakt ons niet uit, als we onze energie maar kwijt kunnen. Soms grijpt Daantje mij en dan begin ik wat te piepen maar zodra ik de kans krijg, dan grijp ik hem. We zijn erg aan elkaar gewaagd en vallen daarna lekker tegen elkaar in slaap.

Wel moet je weten, dat ik andere mensen dan mijn opvangmama nog een beetje eng vind. Je zult dus even geduld met mij moeten hebben maar met Daantje aan mijn zijde, komt alles goed.


Dushi wordt samen met Daantje geplaatst.


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg