Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dommel Kater 6 maanden

>

.Ik ben Dommel, nee, niet dat riviertje in Nederland of een pratende luie hond die graag veel eet maar katertje Dommel.
Heb deze naam gekregen omdat ik volgens mijn opvangmama zo lekker weg kan dommelen, urenlang in een mandje, op een kleed, op de bank of op de vensterbank.

Al die slaap heb ik hard nodig, want als ik wakker ben, moet ik op muizenjacht. Of op balletjes jacht. Of op haarelastiekjes jacht, Of op propjes jacht. En heel soms op brillen jacht, ja … alles wat op mijn pad komt, daar kan ik mee spelen!
En alles wat ik gevangen heb, dat leg ik in mijn voerbakje neer en soms in mijn waterbak. Heb ik het idee dat ik ook wat bijdraag aan de voedsel voorziening hier in huis.

Ben een katertje dat wel de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt, je zult wel geduld met mij moeten hebben want ik vertrouw niet zomaar iedereen. Als je mijn vertrouwen verdient, dan kom ik mijn aaitjes halen. Vind het echt heeeerlijk als je mij onder mijn kinnetje aait.
Ik speel/worstel graag met Demi. Ik weet niet of zij mijn mama of mijn surrogaat mama is maar weet wel dat zij ontzettend lief voor mij is en dat we samen lekker kunnen ravotten. Zou het dan ook heel fijn vinden als ik met haar geadopteerd zou worden maar als je al een ander katje in huis hebt, kan ik het daar ook vast goed mee vinden.

Ben jij iemand die mij het geduld wil geven dat ik nodig heb om een grote stoere jongen te worden, neem dan contact op met kattenbemiddeling.

 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg