Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Daantje Kater 14 weken

>

Mijn naam is Daantje. Heel af en toe luister ik hiernaar, maar meestal alleen als het mij uitkomt ….

De eerste paar weken van mijn leven liep ik wat rond met al mijn mama, stiefmama en 8 (stief)broers en (stief)zussen.
We hadden wel een ‘thuis’ maar er werd niet echt naar ons omgekeken. Toen wij wat te dicht bij de grote weg gingen spelen, hebben verschillende mensen Zwerfkat in Nood gebeld, want die vonden dat veel te gevaarlijk. Wij waren nog veel te jong om dit te begrijpen, dus toen al die mensen ons probeerde te vangen, heb ik het op een lopen gezet en me verstopt. Ik had een mooi plekje gevonden, onder de motorkap van een auto. Intussen waren de anderen allemaal al gevangen, maar ik liet me echt niet pakken. Ik voelde opeens dat iemand mij greep, maar die heb ik mooi even kennis laten maken met mijn kleine maar oh zo scherp tandjes. Toen moest zij mij wel loslaten.

Wat ik niet wist, is dat ik door mijn actie een hele nacht alleen heb door moeten brengen. Dat vond ik helemaal niets.
De volgende dag kwam er weer iemand langs en die heeft mij met sardientjes en kittengeluiden, toch overgehaald om me te laten vangen. Eindelijk was ik weer samen met iedereen, kon ik lekker bij mijn mama’s wat drinken en ravotten met de rest.

Maar er liep ook een heel groot mens rond, die vertrouwde ik voor geen meter. Heel langzaam maar zeker, kwam ik erachter dat dat grote mens alleen maar leuke en goede dingen deed: eten, drinken, lekker slaapplekjes en speelgoed, heeeel veel speelgoed. Toen heb ik toch maar besloten dat ik haar een kans moest geven. Aaitjes vind ik heel lekker maar die kom ik wel halen als ik daar zin in heb. Gelukkig voor jou, heb ik daar heel vaak zin in.
Mijn dagen kom ik door met slapen, eten, drinken, spelen en letterlijk: kattenkwaad uithalen. Ik weet wel dat ik niet alles mag, maar ik probeer t lekker toch.

Ik ben nu klaar om een echt thuis te gaan zoeken, het allerliefst zou ik met mijn zusje Dushi samenblijven, daar kan ik zo leuk mee spelen en tegenaan in slaap vallen.
Wat je wel moet weten, is dat ik niet iedereen meteen vertrouw. Je zult dus even geduld met mij moeten hebben maar samen met Dushi kan ik de hele wereld aan.

Ben jij degene die ons even de tijd wil geven om te wennen aan de nieuwe omgeving, aan jou en heb je genoeg speelgoed in huis? Neem dan contact op met kattenbemiddeling en wie weet komen wij bij jou wonen.

Daantje wordt samen met Dushi geplaatst. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg