Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lientje Poes 1 jaar


Lientje is een jonge mamapoes van 6 kittens. Zij is ongelooflijk aanhankelijk. Het liefst zou ze altijd bij je in de buurt liggen en af en toe om een aaitje vragen. Ze kijkt je altijd bevestigend aan, zie je mij? Ja! Yes dan knipper ik met mijn oogjes.

Als je tegen haar babbelt miauwt ze terug. Ze deinst niet terug voor een gezellige koffieklets.

Zij is jong & dus ook nog wat speels, maar vooral heel zachtaardig. Zij speelt het liefst met speeltjes gedrengd in Valeriaan of kattenkruid. Het wild rondlopen laat zij over aan haar kittens.

Op avontuur gaat ze super graag. Ze springt overal op…dus met haar haal je geen schildpad in huis. Zij springt op tafel, op de kast, op het aanrecht en ze ligt graag in de weg. Dan kan je haar zeker aan vast zien en een aaitje geven.

Zij had onmiddellijk nood aan contact met andere volwassen katten. Dit heeft ze hier dan ook gekregen. Zij liep na 3 dagen al rustig rond tussen mijn 6 volwassen katten. Omdat zij zo extreem lief en rustig is stoorde zij zelfs niet mijn meest gevoelige kat. Zij werd snel geaccepteerd.

Met Lentje haal je een jong katje in huis dat jouw aandacht wilt bemachtigen. Zij houdt van andere katten en speelt graag met valeriaan en kattenkruid. Een gezellig babbeltje krijg je zeker van haar.
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg