Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Felix Kater 8 maanden


Hier is Felix !
Ben je op zoek naar een kat die heel trouw en aanhankelijk is? Wil je een kat die jou ontzettend graag ziet en die graag zoveel als kan bij je is? Nou, dan moet je voor Felix kiezen !

Je moet er wel even je tijd voor nemen. Felix moet even wennen, en momenteel is hij heel gehecht aan zijn opvangmama. Felix heeft nodig: geduld, liefde, veel bevestiging, genoeg aandacht, veel zalige aaikes en knuffels, en uiteindelijk ook graag geregeld wat lekkers 😋.
Als je dit ziet zitten, en je wil er even je tijd voor nemen om hem te laten wennen....nou, he's your match !

Hij is evengoed wel een spring in 't veld hoor. Hij ravot wel graag, met speelgoedjes of als het kan ook fijn buiten. Dus als jij evt ook een buiten kan aanbieden op termijn zou dat wel.fijn zijn.

Andere katten? Hier is hij niet zo makkelijk in, hij kan daarin nogal wild en onhandig (onvoorspelbaar) overkomen, hoewel hij geen verkeerde bedoelingen heeft, maar toch zien andere katten het niet altijd zo zitten met hem. Moet hij met andere katten? We denken van niet, als hij een liefdevol persoon heeft, gaat hij wel tevreden zijn.
Toch met andere katten? Dan voorkeur geven aan een jongere, nog kleinere kat waar hij mee gematcht wordt.

Maar dus, kijk nog eens naar die sprekende ogen van hem? Kijk er eens echt heel diep in...zie je wel, die zijn speciaal gericht op de liefdevolle persoon die mij ook graag ziet. Wil jij die liefde ook voor jou voelen? Kies dan maar, kies maar voor Felix 💚.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg