Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Loes valt onder onze Speciale Zorg Katten. Loes heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Loes op afstand adopteren.

Loes Poes 11 jaar


Nou dat was me wat. Ik werd door mijn baasje naar de dierenarts gebracht en hij kwam me niet meer ophalen. Hij wilde mij voor altijd laten slapen, hoorde ik hem tegen de arts zeggen. Ja ik ben wel een beetje lui maar alleen nog maar slapen dat vind ik nu toch niets hoor! De reden was omdat ik plasjes naast de bak deed en altijd "sacherijnig" was. Ik deelde wel eens een mep uit. Maar dat deed ik omdat ik heel veel pijn had tijdens het urineren. Ik had namelijk blaassteentjes. Dat doet PIJN kan ik je vertellen! Daar wordt iedereen sjacho van ;o)
De dierenarts vond inslapen ook geen goed idee en die heeft de mensen van Zwerfkat in Nood gecontacteerd. Er was een plekje voor mij ♥
Dat is nu gelukkig verleden tijd. Op dat nieuwe "speciale" voer, doe ik het heel goed. Pijn weg! Oef, gelukkig maar! Dat voer heeft nog een gunstige bijwerking, ik val er namelijk van af ^_^
Ja oké, ik heb het er niet graag over maar ik ben een paar pondjes te zwaar. Als ik mezelf van de zijkant in de spiegel zie valt het best mee. Men vindt mij hier een schoonheid, ik ben sneeuw wit en heb één groen en één blauw oogje. Dan maken die extra grammetjes niets meer uit, toch? Ik doe af en toe aan sport, dus die kilo's zullen er vanaf vliegen. Jij moet mij wel een beetje stimuleren, mijn "personal coach" zeg maar. Beetje met een hengeltje heen en weer slingeren en ik probeer het dan te pakken. Leuk joh! Zo krijg jij ook nog wat beweging. Na gedane werk krijg ik graag aaitjes en val ik op mijn rug, ik wil graag overal gekrabbeld worden, heerlijk! Van andere katjes ben ik niet gecharmeerd trouwens, ik deel niet graag weet je. Jij bent van mij en ik van jou! That's the deal! Kan jij mij dit alles bieden vul dan zeker een formuliertje voor me in en wie weet vinden de dames van kattenbemiddeling jou geschikt om mij in huis te mogen nemen, uhum... Nou, ik zie je snel hè...!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg