Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mieke Poes 1 jaar


Ik ben samen met mijn 2 kleintjes gevonden langst de weg. Wij zijn samen in een gastgezin gezet. Waar ik super veel eten krijg, zachte en warme dekentjes en kussens etc. Hier geniet ik wel van hoor. Als het maar lekker zacht en warm is, beter dan het koude buiten. Ook krijg ik hier veel aaitjes en worden men haartjes regelmatig rustig gekamt. Laat het allemaal een beetje voorzichtig toe. Ben blij met al de aandacht al is het ook wel wat griezelig. Waardoor ik wel eens verschiet, maar kom snel terug hoor.

Ik ben opzoek naar mijn forever home, een plekjewaar ik alleen kan zijn zonder andere katten of hondjes. Ik ben het niet gewoon om veel pootjes rondom me te hebben.
Een rustig huisje waar ik op mijn gemak de aandacht krijg die ik denk ik wel verdien. Maar liefst geen drukte om me heen.


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg