Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jefke Kater 7 jaar


Hallo mijn naam is Jefke.

 

Een stevig gebouwd katertje maar het was een tijdje terug toch even anders. Mensen zagen me strompelen over straat onder de wonden. Snel brachten ze me naar de dierenarts en kon ik nadien bekomen in een opvanggezinnetje. Daar werd ik met blije armen en poten ontvangen. De andere katten leerden me het leven van de huiskat kennen en de mensen leerden me genieten van het leven. Oooo zo heerlijk dit leven, nooit nog de straat voor mij. Eindelijk kan ik terug het kitten in mezelf zijn en lekker spelen om dan nadien mijn tonnetje rond te eten. Na een flinke wasbeurt vlei ik me graag naast, en nog liever op je schoot neer.

Nu ben volledig opgeknapt en klaar voor mijn forever home te vinden. Dus ben jij op zoek naar de ideale huiskat; die houdt van knuffelen, spelen, eten, genieten van het leven, … stuur me dan snel een mailtje.

Hopelijk zijn we snel samen. xoxo 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg