Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mieke Poes 12 jaar


Stop NU!  Ik ben Mieke

Mijn zusje Teiger en ik hebben helaas  afscheid moeten nemen van ons 34 jarige baasje die vrij recent is overleden. Ik ben een poes die van ondernemen houdt. Mijn zus Teiger heeft al een gouden nest gekregen en NU ik. ik ga zeer snel op zoek naar een gouden plekje . Ik kan zeer goed met de katten en honden van mijn opvangmama opschieten. Ik ben een mannen liefhebber zoals mijn eerste baasje , Nu heb ik geluk met mijn opvangpa want daar ben ik gek op. Lekker knuffelen met mij, opvangma is ook oké, maar mijn voorkeur is toch mijn gopvangpa. Als ik wakker word in de nacht en ik ben beneden, dan roep ik soms om mijn opvangpa en ga dan op zoek. Ligt hij in bed, dan ga ik naar hem toe en  maak hem wakker als ik niet naast hem kan liggen en krijg dan een knuffel en ga bij hem op bed liggen. Alleen nu wordt het tijd dat ik ook een gouden nest krijg dus wil je graag een poes hebben die gek is op een man (of mannen ) meld je dan snel! Maar een echtpaar met een  lieve pa die gek is van poezen mag ook altijd bellen. Nieuwe mama, ik houd ook van jou, maar een man ben ik gek op. Stom he , vind het gewoon leuk.

Tot snel!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg