Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ellis Poes 8 jaar

>

Tija & Ellis

Een tijdje geleden kregen wij droevig nieuws: ons baasje was plots overleden. Dat was een heuse schok voor ons, kan je wel snappen… Gelukkig konden wij terecht bij de mensen van zwerfkat in nood. Wij zijn moeder en dochter,  dus je begrijpt vast dat wij over het dolle heen waren dat wij samen mochten blijven. Voor nu zitten wij hier goed, maar uiteraard willen wij graag een plekje voor op lange termijn. Echt ‘thuiskomen’ zeg maar. Ellis vind dit allemaal erg spannend, vandaar dat ik (Tija) voor ons het woord doe. Wij vullen elkaar aan op die manier.. Ik ben een rustig meisje, kijk een beetje de kat uit de boom,  maar als ik merk dat je die rust en warmte uitstraalt waar ik zo naar zoek, vlei ik me lekker op je schoot en dan knuffel ik a volonté. Niets is mij teveel, hoe meer hoe liever! Ook Ellis geniet van alle aandacht, zij heeft enkel een klein beetje aansporing nodig. Win je eenmaal haar vertrouwen dan laat ze je nooit meer gaan. Ohja, nog een klein dingetje, bij de dierendokter kregen we te horen dat we beiden een ruis op ons hartje hebben. We moesten daarna naar de hartdokter maar gelukkig valt het allemaal best mee! Voor nu moeten wij geen medicijntjes krijgen, het is enkel belangrijk dat wij geregeld op controle gaan. Meneer de hartdokter zij ook dat wij plek voldoende hebben om iemand in ons hartje te sluiten, wil jij dat plekje opeisen?

Tija en Ellis worden samen geplaatst !


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg