Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ellis Poes 9 jaar

>

Rust, vertrouwen, warmte, stabiliteit, affectie, onvoorwaardelijke liefde, en het gevoel van thuiskomen. Dat zijn dingen die onontbeerlijk zijn in een mensenleven. Basisvoorwaarden zeg maar, om gelukkig te kunnen zijn. Maar weet je, in een poezenleven is dat ook zo hoor. Ik heb het geluk gehad dat ik dat heb mogen ervaren in mijn leventje. Maar toen mijn baasje plots overleed stond heel mijn wereld op zijn kop. Zwerfkat in nood ving mij gelukkig op met open armen. Ik heb het hier goed hoor, buikje gevuld, streeltjes uitgedeeld etc. Maar toch mis ik mijn eigen stekje snap je, wetende dat ik daar de rest van mijn dagen kan slijten, met MIJN trouwe tweebener aan mijn zijde.
Ik ben een rustig meisje, ben niet meer besteed aan het ravotten, geef mij maar een lekkere bank waar ik kan ploffen, terwijl genietend van de aandacht die jij me geeft en in de plaats krijg jij van mij ontelbare likjes en liefdesbeetjes. Zo toon ik mijn affectie aan jou. Ik heb wel wat tijd nodig om mijzelf helemaal bloot te kunnen geven, maar dat is niet verkeerd toch? Sommige dingen zijn het waard om op te wachten zeg ik altijd.
Ik heb wel een ruis op mijn hartje, maar volgens de hartjesdokter valt het gelukkig allemaal best mee. Ik moet geen medicijnen hiervoor krijgen, maar wel geregeld op controle.

Swipe me maar naar rechts als je mij leuk vindt. Ik wacht op jou, gaan we dan samen dit avontuur aan?

Veel liefs, Ellis (8j)


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg