Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mika Kater 1 jaar


Hallo iedereen!

Mama Poppy hier. Ik en onze opvangmama’s gaan stilletjes aan op zoek naar dat ene speciale plekje voor mijn kindjes en uiteraard ook voor mezelf 😊

Als overbezorgde mama is dit wel even een moeilijk momentje. Maar graag zien is ook een beetje loslaten zeggen ze en dus ga ik met een klein mama hartje even een promo-tje maken voor mijn 3 cuties , beauties en schatjes van patatjes.

Want ja dat zijn ze hoor. Ha ja, eigen kind schoon kind he 😊

Onze opvangmama zegt dat we gewoon eerlijk moeten zijn en zeggen wat ons hart voelt en we op deze manier wel een mooi plekje zullen vinden dus…

Lieve mensen, mijn kindjes zijn lief, schattig, zotjes, speels, soms heel vermoeiend 😊 met andere woorden gewoon zoals alle kittens : adorable 😊

Voor ons Lola en Mika zou ik graag een plekje vinden waar ze vrolijk samen mogen opgroeien want die 2 zijn nooit ver van elkaar weg te slaan, als je de ene ziet … ja dan is daar ook nummerootje 2 . Dat wil niet zeggen dat zoonlief Alfie niet met hen samen speelt natuurlijk, maar het valt me op dat die 2 een speciale band hebben. Dus wat denken jullie ? Een plekje voor broer en zus ? En voor Alfie… mijn mooie zoon… wat zou het fijn zijn mocht ik samen met hem ergens een leuk gezinnetje vinden… Dat loslaten is precies toch moeilijker dan men zegt. Maar met hem heb ik een moeder – zoonrelatie , zo speciaal. En daar men zegt dat ik mijn moederhart moet volgen, ga ik ervoor om samen met hem een plekje te vinden. Ik ben trouwens nog een hele jonge mama , sociaal, doe graag een babbel met jou, hou van knuffelen, lig graag mee in bed , heum ben wel een vroege vogel dus mijn getatter begint alvast voordat de wekker afloopt. Alfie ligt dan meestal nog lekker diep in slaap naast jou hoor, die ronkt rustig verder. Iemand die een plekje vrij heeft voor ons twee ?

Zo nu weer even tijd om mijn kinderen te gaan voeden want ook al eten ze al heel wat lekkers hier, mama's melk is still the best !

Liefs,  Poppy , Mika , Alfie en Lola

Mika wordt samen met zus Lola geplaatst.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg