Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tibbe valt onder onze Speciale Zorg Katten. Tibbe heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Tibbe op afstand adopteren.

Tibbe Kater 2 jaar


Hoi piepeloi, ik ben Tibbe en zal me eens keertje voorstellen he. Hatsjieuwhh !

Ow excuseer, dat moet mij weer overkomen natuurlijk dat ik net tijdens mijn voorstelrondje een niesbui krijg. Maar misschien ook niet slecht want niezen en snotteren... dat hoort gewoon bij mij. Want jep ik ben een chronisch snottertje

Dat is helemaal niet erg hoor, als je mij adopteert krijg je er een pak zakdoekjes bij 😺

Ja, ik ben ook een echte grapjas. Kan ook zielig gaan zitten wezen maar ik ben vrolijk en happy en neem er de ritjes naar de dierenarts voor af en toe een shotje antibiotica graag bij.

Ik hou enorm van spelen met andere katjes. Er waren hier een heleboel kleine kittens...goh man wat heb ik mij met hen geamuseerd. Heb ze allemaal slechte manieren geleerd. hahaha grapje hoor. Voor de rest ren ik ook graag achter balletjes aan, vang ik muizen en oh ja er staat hier in de opvang een foodtruck... geweldig leuk krabding. En oh ja, ik zou het nog vergeten. Ben ook wel een babbelaar en zing dan ook geregeld een kattenliedje terwijl ik door je huis wandel. 😀 Zo roep ik ook altijd naar de andere katjes hier, van hey iemand die met mij wil spelen en even gek wil doen?

Ik ben geen fulltime schootkatje maar lig erg graag in gezellige zachte mandjes. Zie me maar eens liggen in de slee onder de kerstboom. Zalig , genieten hoor. Maar wees niet bang, ik vlei me geregeld ook lekker dicht tegen je aan hoor. Aaitjes vond ik in het begin wat raar, maar ik begin het meer en meer te appreciëren , die zachte kroelende handen over mijn kopje en lijfje.

Ik mag nu op zoek naar een eigen huisje om te gaan wonen. Zal wel even wennen zijn maar als er in jouw huisje nog een leuk speels katje is om me mee te amuseren en samen de boel af en toe op stelten te zetten… Ik heb echt nood aan speelkameraadjes want moet mijn energie kwijt en alleen is maar alleen he ga ik me vervelen en triestig worden en dat willen we niet natuurlijk. Er moet leven in de brouwerij zijn!

Wil jij eens kennis komen maken ? Keertje met een verenstokje of balletjes met mij spelen?

Moet je zo’n adoptie formuliertje invullen.

 

Groetjes Tibbe

-- 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg