Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Eleanor Poes 2 jaar


Hallo ik ben Eleanor

Ik ben op zoek naar een eigen gouden mandje. Op een dag hebben mensen mij gevonden langs de kant van een drukke baan samen met mijn kittens. En voor ik het
wist zat ik plots in een pleeggezin. Daar kon ik bekomen van het buitenleven! Want dat was me wat hoor. Maar dat oude leventje heb ik in mijn rugzakje gestoken. Lekker weggeborgen. 

Mensen zijn best oké hoor! Krijg ik lekker eten van! Dat vind ik prima, ik lust wel graag een lekker brokje! Maar tegelijkertijd heb ik wel wat tijd nodig om die ene mens te leren vertrouwen! 

Mijn pleegmama die ken ik al goed! Die mag voorbij komen en lekker bij me zitten en dan heerlijk een verhaaltje vertellen voor het slapen gaan! Maar ik wil niet dat ze me aanraakt. Weet je ik ben nogal gesteld op mijn persoonlijke ruimte. Ja ook katten kennen dat! Wat ik zoek? Een Co-housing! Lekker samen wonen, maar met voldoende persoonlijke ruim te voor mij! Veel vraag ik niet hoor! Gewoon een veilige plek om lekker te genieten! Waar ik heerlijk mezelf mag zijn en op een hoog plekje jou mag observeren, want dat kan ik goed! En lekker luisteren naar alle spannende avonturen die je mij verteld! En als ik je een beetje ga vertrouwen geef ik je onvoorwaardelijke dankbaarheid! Die toon ik dan door eindeloos veel oog kusjes te geven! Ben ik kampioen in! Het enige wat ik vraag is het juiste eten! Ik heb nogal gevoelige darmpjes en dat vraagt dus het juist brokje. Nu mijn pleegmama vond een heel lekker brokje, zij verteld er met plezier alles over als je bij mij op date komt.  

Heb jij nog een plekje vrij bij jou in huis, waar ik ook mag komen wonen? Stuur dan snel een mailtje en dan spreken we eens af, kan je gezellig van mijn pleegmama al mijn verhalen horen en wie weet ga ik dan wel gezellig met jou mee naar huis! Groetjes en tot snel. 
Eleanor


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg