Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Maya valt onder onze Speciale Zorg Katten. Maya heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Maya op afstand adopteren.

Maya Poes 10 jaar


Maya


Even voorstellen: ik ben Maya, een poes van ongeveer 10 jaar oud.
Ik zat een tijdje geleden letterlijk en figuurlijk niet goed in mijn velletje. Ik liep rond op straat, was te  mager en mijn vacht zag er slecht uit. Ik ben gewoon ergens gaan vragen of ze me wilden helpen en  gelukkig heeft een lieve mevrouw me naar de dierenarts gebracht. Hier bleek dat ik een klein medisch dingetje heb, mijn schildklier werkt schijnbaar namelijk niet zoals het zou moeten. Geen idee waar dat ding zit, maar gelukkig bestaan hier pilletjes voor en mijn gastmama geeft mij die
netjes 2x per dag. Ik voel me sindsdien als herboren! Mijn vacht glanst weer en ik ben inmiddels ook perfect op gewicht.
Ik heb een rustig en lief karakter, zelfs bij de dierenarts vinden ze me hartstikke braaf. Maakt niet uit wat ze doen, ik geef geen kik. Stoere meid hè? Verder ben ik verzot op knuffeltjes en aaitjes. Ik kom ze graag halen, maar heb nog liever dat je ze komt brengen.
Ik ben niet zo heel gek op andere katten, maar zo lang ze mij met rust laten vind ik het prima als ze er zijn. Het voordeel van andere katten is wel dat ik alle restjes kan opeten. Dat is mij wel toevertrouwd, want eten is mijn andere grote hobby.
Ik vind het best lekker om bij mooi weer af en toe naar buiten te lopen voor een frisse neus, maar de behoefte om op avontuur te gaan heb ik niet meer. Het leven als binnenkat bevalt me veel te goed. Dus een balkon of kleine tuin zou leuk zijn maar hoeft niet. Wat ik het liefst zou willen is een rustig huisje met iemand die tijd heeft om me de aandacht te geven die ik verdien en die ervoor zorgt dat ik mijn dagelijkse pilletjes inneem. Dan kan ik nog heel wat jaartjes mee in goede gezondheid. Wat je er voor terugkrijgt: mijn onvoorwaardelijke liefde,
veeeeeel knuffels en gespin én perfect schoongelikte voerbakjes.

Kusjes, Maya.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg