Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Amber Poes 9 jaar


Nou dat was me wat!

Hoe ik daar nu op die straat belandde weet ik echt niet meer , maar ik was behoorlijk van mijn padje. Iemand zag me daar als een rolmops liggen en wist dat het niet goed was. Ik werd opgepakt en naar de dierenarts gebracht. Die dachten dat ik was aangereden, dat was natuurlijk ook een logische redenering. Echter was ik volledig in mezelf gekeerd en had geen contact met de wereld om mij heen. De dierenarts snapte er niets van. Mijn bloed was dik in orde, ik had geen pijn en toch was ik niet ok. Ik werd later opgevangen door Zwerfkat in nood en kwam bij een hele lieve en kundige opvangmama terecht. Die heeft mij weer op het rechte pad gezet door mij veel liefde te geven en nu geniet ik weer van mijn omgeving en ow wat kan ik genieten van een aai over mijn bol en lieve woordjes uit jouw mond. Wat ik de hele dag zoal doe? Nou, vooral veel slapen, ik ben geen kitten meer dus spelen en drukte is niet meer aan mij besteed. Oh, ja en een lekker hapje kan ik ook zeer waarderen. Je hoeft voor mij geen groot huis te hebben, ik ben content met een comfortabele slaapplaats en een raam zodat ik naar buiten kan kijken. Ik hou de voorbij vliegende vogeltjes graag in de gaten en nu het herfst is kan ik ook plezier hebben aan de voorbij dwalende blaadjes van de bomen. Je leest het al, ik ben niet veel eisend. Vul je zo'n formuliertje in zodat we eens kunnen meeten?

Tot snel, jouw Amber!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg