Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sara Poes 3 jaar


Hallo lieve mensen,

Wij willen ons heel graag aan jullie voorstellen. Wij zijn Simba en Sara, broer en zus. En wij vinden dat we een mooi stel zijn. Ofschoon je het nooit zult merken aan ons. Wij blijven bescheiden. Als ik het even over mijn zusje mag hebben. Ze durft net wat meer dan ik. Ze heeft misschien sneller vertrouwen in mensen en ze knuffelt heel graag. Ik ook hoor, heel graag zelfs maar ik heb zo mijn favoriete plekjes waar ik graag lig te snoezen dus af en toe moet je naar mij komen om knuffelen. We houden wel van een beetje rust om ons heen. En asjeblieft niet van die andere viervoeters die zoveel lawaai maken als er iemand belt!! Wat een drukte. Wij blijven daar altijd heel relaxed onder. 
Het liefst zijn wij gezellig met zijn twee en natuurlijk vinden we het heerlijk dat er lieve mensen zijn om ons te verwennen.
Een plekje buiten , afgezet balkon of afgezette tuin is mooi meegenomen maar hoeft niet. Het allerbelangrijkste is liefde. Wat we krijgen , krijg je van ons dubbel terug. Wij kijken uit naar een nieuw thuis!! 

 

Sara wordt samen met Simba geplaatst.


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg