Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mila Poes 4 maanden


Hey hey, ik ben Mila, een vrolijke speelse ontdekkingsreiziger. Hier in de opvang doe ik gekke leuke dingen met mijn pleegzusje Rosie. Samen verkennen we hier alles en rennen we al spelend wat op en af. Ik ben heel ondernemend en ken geen angst, ik wil alles weten en kruip tot het hoogste plekje om maar alles te kunnen zien. Soms ben ik wat te druk voor Rosie maar dan doe ik gewoon verder gek op mijn eentje. Maar evengoed ben ik heel aanhankelijk en knuffelbaar hoor. 's Avonds als ik moe ben, kom ik graag bij jou op de sofa liggen.

Ook ik mag op zoek naar een eigen plekje om te gaan wonen. Eventueel met pleegzusje Rosie of ergens waar nog een leuk speelmaatje vertoeft. Heb je toevallig ook nog een leuk afgesloten tuintje ? Dan snel formuliertje invullen.

Doei Mila


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg