Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Milou Poes 11 maanden


Hallo, ik ben Milou. Ik ben een lief, klein maar vooral nieuwsgierig meisje. Ik heb nog 1 zusje en 2 broertjes. Als we samen zijn durven we alles aan. Samen gaan we op ontdekking en hebben we eindeloos speelplezier. Alleen ben ik nog wat onzeker. Ik ben dan nog graag bij mijn mama. Ik hoop echt dat mijn mama met mij mee mag. Zij heeft de lekkerste melk altijd bij haar waar ik voor het slapen gaan, soms stiekem nog wat van drink. Vervolgens kruip ik tegen haar warme zacht buik aan en val dan in slaap. Bij haar voel ik me veilig. Als ik eventjes bang ben, ga ik ook altijd achter haar zitten. Spelen doet mama niet. Dat doe ik daarom dubbel. Ik speel met alles wat kan bewegen. En zodra je me aanraakt, begin ik meteen te spinnen…. Heerlijk!! Ik ben niet bang voor kleine kinderen. Ze zijn juist leuk. Kleine kindjes hebben altijd nog leuker speelgoed bij waar ik ook graag mee speel. Kom je ook een keertje met me spelen?
Groetjes Milou


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg