Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Marcel Kater 1 jaar


Hey hallo, is daar iemand?

Wij ,mijn zusje en ik zijn op zoek naar een nieuw thuis waar we nu voor altijd mogen blijven.Natuurlijk willen jullie dan graag iets over ons weten. Al zeg ik het zelf wij zijn een ontzettend leuk en mooi (ahum) stel. 1 jaar oud dus de ergste gekkigheid is er uit ( grapje). We spelen graag met elkaar maar zeker ook met onze mensenvrienden. En dan van alle leeftijden . Wij zijn niet kieskeurig. Mijn zusje is de rustige van ons twee. Ik wil haar nog wel eens uitnodigen voor een spelletje tikkertje. Soms wil ze dat niet en dan laat ik haar. Ze is een stuk kleiner dan ik. Ik ben de stoere van ons twee. Ik vang de vliegjes en hou de wacht. Op mij kun je bouwen. We hebben wel het liefst het huis voor ons alleen. Dus aub geen kattenvriendjes of vriendinnen. Daarentegen kinderen geen enkel bezwaar. Mijn zusje en ik zouden willen zeggen, kom ons eens bezoeken. Wij weten zeker dat jullie onmiddellijk “verkocht” zijn. We zijn nml veeeeel leuker dan op de foto. Veel kopjes van ons en tot snel. 

 

Marcel wordt samen met zusje Vicky geplaatst.


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg