Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tom Kater 4 jaar


Hey lieve tweevoeters,
Ik ben Tom, niet zo actief als de Tom van Jerry maar ben een rustig typje. Toen ik gevonden werd door een lieve mevrouw had ik alle teentjes van mijn achterpoot gebroken, er was iets hards op gevallen. Deze mevrouw heeft ervoor gezorgd dat ik bij Zwerfkat in Nood kwam en die hebben mij toen heel veel rust gegeven om mijn teentjes te laten genezen en de dierenarts heeft mij ook regelmatig gezien en geholpen bij mijn herstel. Heb nu helemaal geen last meer van mijn teentjes gelukkig.
Vroeger heb ik altijd buiten geleefd dus mensen was ik niet zo gewend, maar inmiddels weet ik dat er mensen zijn die erg lief voor me zijn.
Het liefst lig ik lekker alles te bekijken, doe een dutje en als men komt om mij te aaien wil ik eerst even ruiken aan de hand en als de geur me bevalt laat ik me aaien. Ook heb ik sinds kort ontdekt dat de zetels waar de mensen op zitten ook erg lekker zijn en durf ik er op te gaan liggen, zelfs als zij er ook op zitten.
Ik zoek een huisje waar ik rustig kan wennen, waar het niet te druk is en waar mensen geduldig met me zijn. Honden en katten om me heen vind ik geen probleem, vind ze zelfs leuk.
Ben jij net zoals ik rustig en geduldig, laten we dan snel kennismaken! Ik ben klaar voor een ontmoeting.
 


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg