Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lucien Kater 4 jaar


Yo! Kijk eens in mijn blauwe ogen...
Mijn naam is Lucien. Lang hield ik mij ver weg van huizen. Ik ben opgegroeid in de natuur, een echte survivor. Goed getraind, ik zou Special Forces glansrijk doorlopen.
Toch kon ik de verleiding niet weerstaan om steeds dichter bij de mens te komen en heb vanuit mijn zwerversbestaan dan ook geleerd om bij hen te komen eten. Een lekker aaitje hoorde er ook bij.
Na enkele jaren, ontmoette ik helaas nog eentje van Special Forces. Die was beetje geflipt en sloeg me helemaal in elkaar, zo belachelijk. Heb natuurlijk ook mijn skills laten zien, ben geen watje! Pfff.
Nou, met wat krabben op mijn snoet, een abces boven het oog en een pijnlijke poot, liet ik me dan maar opnemen door de mensjes van Zwerfkat in Nood. Lief volk hoor.
De dierenarts verzorgde mijn wonden en nu voel ik me helemaal weer het mannetje! Je ziet nog die geschoren plek boven mijn oog, maar dat heeft ook wel weer wat. Zie je tenminste dat ik een echte kerel ben!
Maar in mij schuilt toch ook wel een teddybeer. Eentje met een hoge aaibaarheidsfactor. Wat wil je nog meer. Een knuffel, een spierbundel, eentje met wie je voor de dag kan komen EN ik bescherm je tegen stoute mensen. Met mijn blauwe ogen hoef ik mijn verleiding skills niet snel te gebruiken, lukt zo ook wel.
Ik ben meer op de mens gericht, andere katten tolereer ik. Ik zoek ze niet op, ik blijf graag mijn eigen aura. Dus liefst een huisje alleen voor zo'n stoere gast als ik.
En een dikke knuffel van mij is gegarandeerd! Echt wel..
Heb jij een volle koelkast, nood aan een soulmate? Dan gaan we eens daten, deal?


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg