Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tijger Kater 10 jaar


Hallo,

Ik ben Tijger, een zachtaardige maar in het begin een ietwat verlegen, timide kater. Om maar met de deur in huis te vallen en zoals ze zeggen eerlijk duurt het langst…

Ik heb gewoon in het begin even wat tijd nodig, tijd om te wennen aan mijn omgeving en nieuwe mensen. Waar ik absoluut niet van hou zijn honden en drukte rond mij en ik mag dan wel een grote kater zijn…onweer ook not mijn ding hoor. Maar als jij mij en ons even wat tijd geeft om te wennen aan elkaar en alles dan zal ik je na een tijdje komen begroeten met mijn vrolijk gebabbel en grappige kattenstreken.

Overdag lig ik graag in mijn veilige verstopplekjes, ik denk dan dat jullie mij niet kunnen zien. Vandaaruit kijk ik dan rustig rond, hou alles en iedereen in het oog om dan poef in slaap te vallen.

Ik ben op zoek naar een rustig plekje met geduldige mensjes. Ben jij zo iemand? Heb jij dat huisje voor mij, een huisje zonder al te veel prikkels? Geen andere diertjes of kleine kindjes die rondhollen? Gewoon een plekje waar ik mijn oude dag mag doorbrengen? (niet dat ik al zo oud ben he )

Mijn opvangouders kennen me ondertussen al beter dus als je graag nog wat meer over me wil weten… moet je zo’n mailtje sturen en kunnen we een date doen of zo iets en misschien worden jij en ik dan wel de beste vrienden.

Liefs Tijger


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg