Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Moa Poes 1 jaar


Hoi iedereen!

Mijn naam is Moa, mooi he , het is Scandinavisch en betekent moeder en dat klopt als een bus want ik ben een fiere mama van enkele leuke kindjes.

Mijn bevalling verliep niet zo vlotjes, gelukkig grepen de opvangmama’s in en kon ik zonder veel stress bij de dierenarts verder bevallen. Een van mijn kindjes lag al dwars…. Ja dat heb je dus soms met kindjes he Hahaha. Ik kreeg een roesje en zo kon ik even mijn oogjes sluiten . Toen ik later wakker werd in mijn mandje lagen er 5 beebies dicht tegen me aan. OMG wauuuwww heb ik dat gedaan ? Ik kon mijn ogen niet geloven en keek telkens opnieuw van de beebies naar de opvangmama’s… Zijn die van mij ? Ik zat natuurlijk nog half in een roesje maar oh wat waren ze mooi…en helemaal van mij 😊

Liefde op het eerste gezicht… het bestaat en bij mij x 5 !

Ondertussen zijn het speelse kleuters geworden en oh oh oh wat kunnen ze de kamer op stelten zetten seg. Fieuw, wat een mama lijden kan 😊 Jammer genoeg moest ik tijdje geleden van 1 van mijn kindjes afscheid nemen, onze Lasse werd ziekjes , net zoals zijn zusje Lova had hij een ernstige vorm van ataxie en kon zijn zwakkere lijfje het virus niet te baas. Hij is rustig ingeslapen en ik zal hem nooit vergeten, hij zit voor altijd in mijn hartje. Kleine zus Lova heeft nog een achterstand door de ataxie en moet nog wat aansterken en groeien maar de andere broers Malin, Jeppe en Bodie zijn er net als ik klaar voor om op zoek te gaan naar een eigen plekje om te gaan wonen. Mijn jongens zullen wel snel een fijne thuis vinden, daar ben ik zeker van dus ga ik nu mezelf wat aanprijzen. Ik ben niet zo veeleisend hoor 😊 Gewoon een leuk huisje waar ze heel veel lekkers serveren 😊 Ik ben namelijk zot van eten, ik lust werkelijk alles. Misschien moet ik een zoekertje plaatsen om bij een sterrenchef te gaan wonen….mmm even over nadenken 😊

Ik ben ook best nog jong dus krijg ik ook af en toe van die gekke buien. Dan ga ik overal achteraan lopen, tegen balletjes meppen, muisjes vangen of met mijn kindertjes door de kamer rollebollen. Vind ik allemaal prima , nadien doe ik dan weer vredig slaapje hier of daar om te bekomen van die zotte uitspattingen. Oh ik zou het nog vergeten ! Ik hou ook van aaitjes en knuffelen !! Das toch echt wel een pluspunt he 😊 Eigenlijk heb ik gewoon alles in huis om een gezellig huisgenootje te worden.

Ben jij op zoek naar iemand om jou gezelschap te houden ? Wil jij af en toe met mij spelen en knuffelen ? Snel zo’n adoptie formuliertje invullen dan kunnen we daten.

Liefs mama MOA

        


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg