Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | Volgende >>

onze poes en ik typte op 01-03-12 de volgende tekst:

hoi, onze poes en ik waren eens aan het rondneuzen op jullie pagina. Na veel dingen te hebben gelezen vinden we jullie TOP!! Jullie doen zoveel voor de katten en we zijn erg trots op jullie. vele groetjes!!!

Vanmontfort Evy typte op 23-02-12 de volgende tekst:

Ik vind het echt knap wat jullie doen! Ik heb daar enorm veel respect voor en maar goed dat er mensen zijn met zo een goed hart als jullie allemaal hebben voor dieren! Ik heb gister zelf nog een poesje naar jullie gebracht, ik denk dat het ongeveer 2 maanden oud was. Hoop dat ik nog iets van haar of hem ga horen?? Alvast bedankt!

Sandra typte op 10-02-12 de volgende tekst:

Op 20 juni vorig jaar is mijn trouwe,lieve en gekke kater Olly overleden het was een bijzonder Kater gevonden in de Efteling en ik heb hem met de fles groot gebracht hij is uiteindelijk 14 jaar geworden(naar oncoloog in terneuzen geweest maar niets mocht meer baten). Ik en mijn vriend zeiden stoer er komt geen andere kat meer.......maar toch kijk ik elke dag weer naar jullie site en het doet mijn hart goed wat jullie allemaal doen voor deze zeer bijzondere dieren! Dan ben ik blij als een kat geplaatst word!Ik weet nu zeker dat er een dag komt waarop wij toch een nieuwe vriend/vriendinnetje willen adopteren maar eerst even alles een plekje geven we missen Olly nog elke dag dus ...u snapt wel wat ik hiermee bedoel. Ik hoop dat de katten heel snel een gouden mandje krijgen en wie weet zijn wij ook een van de gelukkigen die kunnen adopteren. Mijn hart gaat vooral uit naar Saartje dat doet mij wat en wat zou ik haar de tijd en rust geven en mijn vriend ook! Als zij voor ons bestemd is komt dat vast en zeker in orde zo niet dan komt er snel een ander baasje/personeel hahaha. Ik wil alleen maar schrijven dat ik ontzettend veel respect heb voor als die opvangmoeders/vaders die zijn in mijn ogen helden! Chapeau! en vele knuffels aan de katten en ook de honden ! Sandra Janssens Bergen op Zoom

Toni jansen typte op 09-02-12 de volgende tekst:

Naar aanleiding van het gebroken pootje van Lotte wil ik graag het volgen de vertellen: ,jaren geleden had een van onze poezen een moeilijk te zetten breuk in haar achterpootje net boven het kniegewricht,onze oude dierenarts raden ons toen aan haar niet te opereren omdat het gewricht dan stijf zou blijven met rugproblemen tot gevolg maar haar met haar pootje op een vlakke ondergrond te leggen zonder kussen of dekentje! Wij hebben haar toen in een kleine kist met gaas venster op een dienblad (zo konden we haar makkelijk uittillen) gelegd,twwe maal per dag zetten we haar voorzichtig op een platte bak en s,avonds zat ze als gewoonlijk op haar dienblad op schoot! Ruim drie weken lang deed ze geen enkele poging te gaan staan of lopen tot ze plotseling tot onze schrik uit haar kist sprong! Waarna ze eigen wijs met staart in de hoogte rustig wegwandelde, in het begin was ze iets mank maar al snel had ze dat verschil gepompenseerd en zag je niets meer aan haar en ook nooit heeft ze nog last van haar pootje gehad. In sommege gevallen kan een simpele remedie dus heel effectief zijn zonder last of pijn voor het dier, ik hoop van harte voor Lotte dat ze mag genezen en haar pootje behouden! Met vriendelijke groet toni jansen(adoptiemoeder van Dwarre).

Neena en Maus typte op 06-02-12 de volgende tekst:

Hallo, Ik wil even vertellen dat ik het ongelofelijk vind wat jullie voor elkaar krijgen. Ik heb Maus bij jullie geadopteerd en wij zijn dikke maatjes geworden. hij wijkt geen minuut van mij zijde. Momenteel typt hij ook gezellig mee :-) Kortom, Super !

even vertellen hoe het met jessey ( splinter ) gaat typte op 26-01-12 de volgende tekst:

Nog even een berichtje over Splinter nu Jessey na even de kat uit de boom te hebben gekeken gaat ze steeds meer op onderzoek uit stiekem naar de hond haar mand oh ze slaapt kan ik mooi even naar kijken en dan snel weer weg Kitty ons poesje van 3 jaar moet nog wel wennen maar het blazen is nog minimaal dus dat gaat al beter wat we niet verwacht hadden is gebeurd onze kater is een zogenaamde vader voor het kleintje en Jessey gaat dan op haar rug liggen voor hem en heel voorzichtig wil Ricky ook nog een heel klein beetje spelen het is zo mooi om te zien en te bedenken dat we dachten dat Ricky het niks zal vinden maar toch op de trap zit te wachten op Jessey om haar mee te nemen naar zijn slaapplek ( ons bed ) maar omdat ze nog geen chip heeft durven we dat nog niet aan omdat ze anders weg kan vluchten naar buiten en dat moeten we niet risceren al met al een prima aanwinst met nogmaals dank aan het gastgezin en nog een vraag aan het gastgezin uit Urmond of Joke contact wil opnemen met ons om aan hun mailadres te komen omdat wij een formulier gekregen hebben met ons eigen mailadres in plaats van het gastgezin maar dat kan gebeuren ik vind het zo leuk om te vertellen over onze adoptie we zijn zo verschrikkelijk blij met haar en zo blij dat we een zwerfkatje een goede toekomst hebben kunnen geven vandaar het tweede mailtje ik mail ook nog naar zwerfkat.com om mijn mailadres en telefoonnummer door te geven. Groetjes fam van den Aakster uit Utrecht

Splinter heet nu Jessey typte op 22-01-12 de volgende tekst:

21-01-2012 hebben wij Jessey) eigenlijk splinter)opgehaald vanuit Utecht in Urmond bij het gastgezin we werden zelfs opgehaald met de auto vanaf station Sittard en daar wachtte ons een heerlijk bakje koffie en thee met een tractatie dat was heerlijk we konden gelijk kennismaken met de poes en dat ging aardig want ze was al gesocialiseerd en door de familie en de kinders erg fijn toen we thuis kwamen na een lange reis terug hebben we t reismandje opengemaakt maar ze wilde er niet uit komen een klein beetje geholpen de andere poes gromde en blies naar haar maar vandaag gaat dat al wat beter de kater vindt haar vanaf een afstand best oke maar een echte toenadering zit er nog niet echt in maar dat gaat heus goed komen vandaag zocht ze haar heil in de kattebak om daar in te slapen maar als je onder de tafel ligt kan je de hond en de andere katten en konijnen heel goed observeren en je bent veilig we zijn allemaal erg blij met Jessey en het gaat goed komen dat weten we zeker nog een extra bedankje voor het gastgezin en we houden jullie op de hoogte vriendelijke groeten familie van den Aakster uit Utrecht

Geeb typte op 20-01-12 de volgende tekst:

Ooooo wat fijn dat er weer zoveel katjes gereserveerd zijn en in optie staan!!!

animalbuddie typte op 16-01-12 de volgende tekst:

jullie organisatie is geweldig. zo zie je dat er toch nod mensen zijn die om dieren geven. veel succes en ik hoop het beste voor alle poesjes!!!

Nicolet typte op 10-01-12 de volgende tekst:

Misschien leest er toch nog iemand het wat maken we mee van 9 januari. IK HOOP HET ZO... RED die laatste katjes.... Wie o WIE...........

<< Vorige | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg