Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Volgende >>

petra typte op 01-07-12 de volgende tekst:

Ik ben erg trots op jullie voor wat jullie doen voor alle katjes. Iederheen mag daar een voorbleed van nemen . Er is vrijdag zelf een kitten bij mijn naar binnen gelopen . Die gedumt was anders had ik er graag 1 van jullie genomen. Maar ga door en ik hoop dat alle katjes een lief plekje krijgen . Liefs petra

@Nicolle typte op 29-06-12 de volgende tekst:

Wat heerlijk zeg dat ze weer thuis zijn en dat je zo doorgezet hebt!! Echt leuk voor jullie. Dikke pluim, groetjes, Nicolet. Ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen toen ik je stuk las.

Nicolle typte op 29-06-12 de volgende tekst:

Op deze manier wil ik mij bedanken voor alle hulp, tips, troost en steun ik mocht ontvangen van Mariska van zwerfkat in nood. Nadat ik met mijn honden, katten en konijnen naar belgie verhuisde zijn, de nacht van aankomst, de twee bangste katten, Robbie Kater en Mazzel, in paniek geraakt en diep in de nacht naar buiten geglipt. Radeloos heb ik het parelstrand en omgeving afgezocht, totdat ik Mariska per toeval in een winkel tegen kwam, gelukkig met het herkenbare t shirt van zwerfkat en ik ten einde raad om advies vroeg. gewapend met vangkooien en een zak vol tips ben ik gaan zoeken en roepen. Vele katten bezochten de vangkooi maar geen mazzel en geen robbie. telkens weer vond ik een luisterend oor, troost en heel wat bruikbare tips en adviezen waardoor ik de kracht had om door te gaan en vooral de hoop niet opgaf, want dat hebben ze verdiend. Twee weken later, tegen half drie snachts toen ik de zoveelste nachtelijke ronde. langs de vangkooien, had gemaakt en wederom zonder mijn rakkers naar huis ging zag er an de overkant achter het volgene huis twee oogjes in het licht van de zaklamp. Twee groene ogen van en zwarte kat. Het zou toch niet...of wel...niet..JAWEL..Mazzeltje de meest schuwe kat lag languit in het gras en bleef stil totdat ik zijn naam riep. Luid miauwend heeft hij zijn verhaal gedaan, wat was ik dankbaar dat mazzeltje terug was. verbeten en vastbesloten ging de zoektocht naar robbie kater door. Nu, vier weken later, weken vol angst, zorgen en ook verdriet omdat ik Robbie een week nergens zag en hij ook nergens gezien was, is ook robbie weer thuis. Het heeft wat moeite gekost, hij kan flinke klappen uitdelen en gaf niet zomaar toe, is hij toch, per vangkooi, samen met mij terug naar huis gegaan. Ze zijn terug bij de honden, konijnen en hun andere katmaatjes. Mariska,bedankt, weet dat jouw steun en luisterend oor mij door deze zare weken geholpen hebben. Ik heb je tips gebruikt en niet opgegeven en zie...ze zijn thuis.

Thiago Bastos - Dilsen-Stokkem typte op 27-06-12 de volgende tekst:

2 kleine kittens aankomen lopen van ongeveer 8-9 wkn. Na ze verzorgd te hebben zodat ze op adem kwamen, goed gevoerd, hebben we ze na enkele dagen mogen brengen naar een gastgezin in Landgraaf-NL. Wat een verademing !!! De beestjes konden het niet beter treffen bij deze hele fijne mensen en dierenliefhebbers. Tevreden en met een goed gevoel keerden we huiswaarts. Bedankt, zowel onze Belgische contactpersoon in Maaseik, alswel de 2 fijne mensen van het gastgezin.

Valerie typte op 19-06-12 de volgende tekst:

'k Vond gisteravond een piepklein zwart poesje. Het navelstrengske hing er zelfs nog aan. 'k Ging ermee naar de dierenarts, die het mannetje gezond verklaarde, maar het nog geen week oud schatte. Voeden zou moeilijk worden, het diertje warm houden ook. 'k Heb toen eten gekocht en het ventje een flesje gemaakt, maar 't was moeilijk om het eten te geven en dat moet zelfs alle 2 uren gebeuren. De dierenarts kon het katje zelf niet opvangen, dus zijn we via via op zoek moeten gaan naar een oplossing. Die kwam er in de vorm van Léonie, een medewerkster van Zwerfkatten in Nood. Wij hebben Pierrot, want zo heb ik hem genoemd, gisteravond nog naar Zaventem gevoerd, waar zij er zich over zal ontfermen. Ons schatje woog slechts 100 gr en is dus maar een dag of 2 oud. Léonie had al een lekker warm nestje voor hem klaar staan. We hoopten dat hij zou halen! Wat een geluk dat er mensen als Léonie bestaan, die deze kleine hummeltjes proberen helpen. Schrijnend dat er zo'n gebrek aan opvang is! Ik heb vandaag eens naar Léonie gebeld. 'k Was al de hele dag aan mijn vriendje aan het denken. Het poesje is om 12u deze nacht nog afgehaald door 2 dames die alles in huis hebben om hem te verzorgen en als gastgezin gaan fungeren tot hij een opvanggezin vindt. Hij heeft deze nacht een paar keer gedronken, maar het ging eerst niet gemakkelijk, omdat hij nog niet echt een goede zuigreflex heeft. Wat wil je, het mormeltje is pas 2 dagen oud (3 intussen). De 2 opvangdames hebben hem intussen wel een andere naam ggeven, namelijk Indi. Onder die naam zal hij dan binnen 4 weken waarschijnlijk ook op de site van zwerfkatten in nood gezet worden. Hij is in goede handen nu, bij mensen die weten hoe ze met zo'n babypoesjes moeten omgaan. Had ik hier zelf geen 2 honden lopen, dan had ik het misschien zelf geprobeerd ... Eerlijk gezegd heb ik een traantje weggepinkt toen ik het sukkeltje achterliet, maar ik heb alle vertrouwen in Zwerfkat in Nood. Zij zullen Indi er door halen! Althans dat hoop ik!

Harry Potter fan typte op 15-06-12 de volgende tekst:

Ik heb thuis een lief poesje (Ramoon) en als ik op mijn lievelingssite Harrypotter-fansite.jouwweb.nl ga en een lied luister doet hij spinnen heel raar maar cute... probeer het met uw kat-poes-kitten ook eens.

Nicolet typte op 11-06-12 de volgende tekst:

Zet 'm op Woos! en de filmpjes van Caya... (beterschap CAYA!!) en Kobe zijn zo aandoenlijk. Brok in mijn keel hier. Liefs, Nicolet.

Erga typte op 06-06-12 de volgende tekst:

We zijn heel blij met Punky, die was bij een opvangezien in Heerlen en nu is hij bij ons hier in Brussel! VEEEEEL DANK :::)))))))

conny typte op 04-06-12 de volgende tekst:

Lieve mensen van de opvang.Wij, Dotz &Mauzie, bij jullie bekend als Nio en Nero,willen jullie nogmaals bedanken voor al jullie goede zorg. We zijn nu 2 dagen bij onze mama thuis en het gaat reuze goed met ons,we hebben het ècht naar onze zin.Vliegen door het hele huis ,spinnen ons een slag in de rondte en kneden mama helemaal fijn !!! En weten jullie....niet alleen wij zijn reuzeblij....maar onze mama is ook helemaal in de zevende hemel ! Voor nu heel veel kroelkes van ons en we houden jullie op de hoogte.

willy hendrickx typte op 02-06-12 de volgende tekst:

ik meld de goede ontvangst van de twee mooie glanzende buttons, respectievelijk met BISOU en FONZ erop prijkend ; ik schrijf het bedrag van 2 X 4 = 8 EURO over op de rekening van Zwerfkat in Nood II

<< Vorige | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg