Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Volgende >>

marina Vranken typte op 01-06-13 de volgende tekst:

Hoe weet ik of er katjes in omgeving Geleen zijn. Je kan het niet zien bij de beschrijving. Zo kan het voorkomen dat ik meer dan 200 km moet rijden om een kitten op te halen.

Marlies Bock typte op 22-05-13 de volgende tekst:

Beste mensen van zwerfkat in Nood, ik wil jullie zeggen dat ik het top vind hoe jullie je in zetten voor alle zwerfkatten en de moederloze kittens. ik heb een kater van bij jullie. Hij woont hier van af 8 weken en is nu 3 jaar. Ik vond het geweldig dat jullie het eerste jaar regelmatig informeerde hoe het met hem ging. Als ik meer tijd zou hebben dan zou ik graag jullie helpen met opvangen van moederpoezen. Maar ik moet net in deze maanden veel werken. Groetjes Marlies

Shanna typte op 20-05-13 de volgende tekst:

Ik zie net dat onze kleine kitten aanvaard is door zijn "nieuwe mama-poes" Samantha :D wat een supergoed nieuws!! Dankjewel!!

Shanna typte op 18-05-13 de volgende tekst:

Ik wil jullie van harte bedanken dat jullie gisteren zo vlug hier waren om die lieve kleine kitten te komen halen die ons zwerfkatje hier tussen de dennen had gelegd en achter gelaten. Zelf wist ik niet hoe ik hieraan moest beginnen, heb er totaal geen ervaring mee, dus ik vind het fantastisch dat jullie er waren om ons uit de nood te helpen. Ik hoop van harte dat deze kleine kapoen het zal halen en zou het binnen enkele weekjes dan graag terug van jullie adopteren :) 1000x bedankt, dit is een geweldig initiatief!!!

Anita typte op 29-04-13 de volgende tekst:

Dag lieve mensen, Op 07-07-2007 is Muchu bij ons komen wonen. Er waren al vier andere katten en Muchu was nummer vijf. En dat is nog steeds zo. Muchu wordt morgen zes jaar want zij is op 30-04-2997 geboren. We zijn nog steeds heel blij met dit speciale dametje. Ze is nog steeds verlegen en heeft zo haar voorkeuren wat mensen betreft. Wat haar betreft liever geen vreemd volk in huis. Ook met de andere katten heeft ze zo haar voorkeuren. Milan, onze ragdollkater is haar beste vriend. Muchu geniet van de dagelijkse routine. Dit lieve meisje is ons heel dierbaar en willen bij deze jullie nog een keer bedanken. En zeker heel veel dank aan Matthias en Kim die haar de eerste weken hebben opgevangen en liefdevol verzorgd.

Lieve Titus typte op 29-03-13 de volgende tekst:

Lieve Titus, wat was jij dapper en wat een lieve mensen heb jij toch nog even om je heen gehad. Dat heb je zeker gevoeld. Dank aan de opvangers dat Titus bij jullie nog even warmte liefde en zorg mocht krijgen. Jullie waren er voor hem en hij voor jullie. STERKTE! rust zacht Titus.

Ineke typte op 02-03-13 de volgende tekst:

Tonet de aansteker en erg schattige magneetje binnen gekregen. Ben er erg blij mee :) Goed werk wat jullie doen!

Natasja, Yvo, Tuutje en Noa. typte op 01-03-13 de volgende tekst:

Hallo allemaal en vooral hallo voor opvangmoeder Marieke! Na bijna 5 jaar nog eens een update van onze Noa. Op de site is ze nog terug te vinden bij geplaatste poezen in juli 2008. Het gaat super met ons, Noa is nog steeds het dikkertje.... Maar amuseert zich prima met Tuutje. Af en toe nog heerlijk speels, ze speelt het liefst met haar roze muisje dat ze vanaf dag 1 dat ze bij ons is heeft. Ze aporteert zelfs!! Lekker knuffelen en slapen op de bank, liefst zo dicht mogelijk bij de verwarming doet ze het liefst. Binnenkort gaan we verhuizen, naar een huis met een hele grote tuin en daarachter alleen maar velden. Ik hoop dan nog een poes of kater in huis te kunnen nemen. Groetjes Natasja.

Cleo Provoost typte op 06-02-13 de volgende tekst:

Beste, Wauw ik ben echt een heuse fan van jullie "onderneming". Echt waar respect voor wat jullie doen. Momenteel woon ik nog een aantal jaartjes thuis en als ik genoeg centjes heb gespaard voor een huisje wil ik voor jullie een opvangmama zijn :). Ik plan 3 katten in de toekomst en zo kom ik het perfecte maatje of vriendinnetje zeker tegen. en ondertussen doe ik iets wat goed is. Ik ben zelf ook een gepassioneerd kattenfan. en word ziek van al het leed in deze wereld.Ik wil zelf ook het verschil maken en zou later ook graag een kleine kattenopvang opstarten (binnen een 10 tal jaar weliswaar ik ben nog maar 20 dus). het zou een droom zijn. Ik denk elke dag aan al die zwerfkatjes zo hulpeloos. en als het sneeuwt is het eerste dat ik denk 'ocharme al die poezekes op straat in de kou'. Ik wil echt zelf ook het verschil maken. binnekort start ik een korte opleiding 'medewerker asiel' waar een deel ehbo in verwerkt zit en dergerlijke. ik wil er echt mee bezig zijn. jullie zijn een groot voorbeeld voor mij ! ik ken jullie niet maar ik hou van jullie :) blijf zo verder doen! RESPECT groetjes cleo

Angela typte op 18-01-13 de volgende tekst:

Ik heb jullie gevonden via Facebook en volg jullie sindsdien op de voet. Ik hoop binnenkort een webwinkel op te richten en elk jaar 10% van de opbrengsten te schenken aan een goed doel. Dit jaar wil ik dit doen aan jullie. Mocht de webshop niet echt lukken, dan wil ik binnenkort een donatie schenken. Jullie doen geweldig werk!

<< Vorige | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg