Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Gastenboek - berichten


Bericht schrijven

Totaal aantal berichten: 1566

<< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

leentje typte op 24-04-15 de volgende tekst:

Ik vind het super wat jullie doen voor die dieren, ik ben ook een kattenliefhebber. Veel succes en hopelijk veel gouden nestjes Ps i love lily

Ben typte op 07-04-15 de volgende tekst:

Veel kattenverjagers (toestel dat een pieptoon afgeeft tegen katten) werken met hetzelfde geluid als de Mosquito. Deze geluiden zijn niet door iedereen te horen. En dat zorgt vaak voor onbegrip. De hoge tonen kunnen pijn doen aan het oor en ook voor een piep in je oor zorgen. Er zijn toestellen die afgaan met behulp van een sensor of continue met een hoge piep geluid, van laag naar hoog. De meeste toestellen werken rond de 18KHz toonhoogte. De mens kan horen tot circa 20KHz maar soms ook wel hoger. Heb je hiervan hinder? Wij doen onderzoek naar deze geluiden maar geven ook gratis juridisch advies wat je tegen dit geluid kan doen. Meer info vind je op www.pieptonen.nl of bel met 06 49 13 77 77. Het telefoonnummer is geopend vanaf 9 tot 21 uur 's avonds 7 dagen per week. Mocht u geen gehoor krijgen op deze lijn: probeert u het op een ander moment nogmaals. Hoogfrequent geluid: vanaf 8KHz tot en met 20 kilohertz Ultrasoon geluid: Boven de 20 kilohertz toonhoogte. Werking Mosquito: vanaf 17KHz tot en met 20KHz Werking van een kattenverjager: 13KHz tot en met 23KHz. www.mosquito.pieptonen.nl

Esther Steenbergen typte op 28-03-15 de volgende tekst:

Jullie zijn... FANTASTISCH&#128079;

Janina typte op 27-03-15 de volgende tekst:

Hallo lieve mensen, Met heel veel vreugde lees ik dat Kismo die ik een tiental dagen geleden zeer ziek vond op mijn terras, herenigd is met zijn baasje. Heel erg bedankt dat jullie mijn noodoproep zo vlug en professioneel, maar ook met veel liefde hebben behandeld. Ik ontferm mij al een vijftiental jaren over een groot aantal zwerfpoezen in mijn buurt en soms heb ik ondersteuning en raad nodig van mensen zoals jullie die zich inzetten voor alle dierenleed,... zonder jullie aanpak had Kismo waarschijnlijk zijn baasje nooit teruggevonden. Komt zijn baasje uit Zonhoven? Nogmaals bedankt voor alles en heel veel respect voor alles wat jullie doen. Janina uit Zonhoven.

Sarah en Marie typte op 21-02-15 de volgende tekst:

Wij vinden dit een hele mooie onderneming. Deze kleine katjes verdienen dit ook echt. We houden ook van katten en hebben thuis ook vijf katten van het asiel. We vinden deze onderneming prachtig!

Tiffany typte op 11-02-15 de volgende tekst:

Lieve Zwerfkat.com, Het is alweer bijna 8 jaar geleden dat wij Arie en Ambrose (Nu heten ze Tommie en Arie) adopteerden. Eerst kwamen we alleen voor Arie, maar toen hun voormalige pleegouders met 2 kleine kittens naar beneden kwamen en ik Ambrose/Tommie zag, was ik helemaal verkocht. We zijn heel dankbaar dat we deze schatten van beestjes hebben en dat ze een goed en gezond leven leiden. Ondanks hun leeftijd (bijna 8 jaar) zijn ze vooral 's nachts rond 3 en 5 uur nog behoooooorlijk druk. Ambrose/Tommie is mijn beste vriend en we slapen altijd samen. Hij komt dan zo dicht mogelijk tegen me aan liggen en zo vallen we samen in slaap. Arie is de kat van mn zus en tussen hun gaat het ook heel goed en ook zij slapen altijd samen. In 2010 is er ook een witte herder pup in ons gezin gekomen. Zij is nu inmiddels een grote dame, maar tussen haar en Ambrose/Tommie gaat het geweldig. Arie lijkt haar behoorlijk vervelend te vinden, maar na 5 jaartjes is hij haar wel de baas. :) Ik hoop dat de voormalige pleegouders van Arie en Ambrose/Tommie dit berichtje ook lezen, zodat ze weten dat het super met die 2 gaat &#10084; Veel liefs, Familie van Klooster XXX

Magreth Hanneman typte op 15-01-15 de volgende tekst:

Ben verliefd op Ruby ze is helaas nog ziek en daarom nog niet te krijgen . Hoop dat je vlug beter worg en dat je bij ons misschien je mandje mag plaatsen.knuffel Magreth

opvangmama van Jane typte op 04-01-15 de volgende tekst:

Beste Sandra. Je kan best contact nemen met kattenbemiddeling, zij kunnen je informatie geven over Jane, daar kan je met al je vragen terecht. GSM: 06-27301673 (voor Nederland) GSM: 0475-749636 (voor Belgie) email: email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com Bekijk ook eens de adoptieprocedure op de site.

Sandra Janssens typte op 02-01-15 de volgende tekst:

Dag opvangmama van Jane! Dank je wel voor je reactie! Onze Peeta heeft in september blaasgruis gekregen dus zit hij nu ook aan de Royal canin S/O en geen ander voer meer! Nu ga het hier thuis proberen of ze toch nog een katje erbij willen :-)

opvangmama van Jane typte op 31-12-14 de volgende tekst:

Allereerst de beste wensen voor t nieuwe jaar !!! @ Sandra : Jane krijgt inderdaad speciale brokjes. Ze krijgt hyppoallergeen van Royal Canin. Daar doet ons lieverdje het goed op.

<< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende >>

Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg